Sterner Regnix Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Nehelfol by mi niekto s online achievementom v hre BLUR ? Jedna sa o tento: Friends make better enemies 25G Have a complete experience of Friend Challenges ked tak napis mi sem alebo do PM tvoj gamertag a pridam si ta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Tenhle achievement už mám, ale není problém ti s ním pomoci :D Gamertag mám v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Únor 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 diky poslal som ti request, poslem ti potom tie friend challange a ak budes mat cas co-to odohrat budem rad :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Bohužel se teď nedostanu na xbox, ale přes net jsem potvrdil žádost. Takže jestli to stihneš poslat challenge ještě dnes, tak to zítra dopoledne odehraju a pošlu ti challenge zpět. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Únor 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 jo mas to tam, dal som naschval iba 3 hviezdicky v demolicii (tie zelene auticka co strielas) to ti zaberie cas tak do minutky :) potom pripadne este nejaky vytvor aj ty, je tam podmienka aj prijat :) edit: dakujem, uz ho mam :-) temu by som nechal do buducnosti sa urcite zide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.