vvacek Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Potřeboval bych nějak do sebe dostat základy výpočetní techniky (obecně,jak co funguje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zmasterq Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 cist,cist,cist...co jinyho ...je to na tebe kolik toho stihnes..ja uz toho vim a porad si myslim ze je to malo jak jde vyvoj dopredu...ale zacinas brzo coz je dobre...ja zacinal asi v 6 na dosu a pak linuxu a jedine co jsem mel byli anglicke knihy..:D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vvacek Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 jo a kde by se dalo něco naučit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Na googlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 hlavně to chce pořád něco zkoušet a zkoumat co jak v kompu funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 nemas kamarada co "umí" na PC? Já např taky začínal v 5-6ti na DOSu a nic jsem nevedel jen spoustet soubor kde je napsany .EXE :lol: a postupne se tim poznavanim (ruzny postrehy dokouses ke vedomostem) jinak taky jsem od win 95 měl od dědy synovce a tomu vděčim za 80% toho co umim a když takhle si s někym tak on tě to doopravdy dokáže naučit stačí se koukat a když nechápeš co dělá se zeptat ;) a potom je dobry jit na stredni obor informacni technologie ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vvacek
Potřeboval bych nějak do sebe dostat základy výpočetní techniky (obecně,jak co funguje)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.