vvacek Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2011 Potřeboval bych nějak do sebe dostat základy výpočetní techniky (obecně,jak co funguje) Citovat
0 zmasterq Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2011 cist,cist,cist...co jinyho ...je to na tebe kolik toho stihnes..ja uz toho vim a porad si myslim ze je to malo jak jde vyvoj dopredu...ale zacinas brzo coz je dobre...ja zacinal asi v 6 na dosu a pak linuxu a jedine co jsem mel byli anglicke knihy..:D.. Citovat
0 vvacek Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 25, 2011 jo a kde by se dalo něco naučit?? Citovat
0 Kinder Master King Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2011 hlavně to chce pořád něco zkoušet a zkoumat co jak v kompu funguje. Citovat
0 Panther Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2011 nemas kamarada co "umí" na PC? Já např taky začínal v 5-6ti na DOSu a nic jsem nevedel jen spoustet soubor kde je napsany .EXE :lol: a postupne se tim poznavanim (ruzny postrehy dokouses ke vedomostem) jinak taky jsem od win 95 měl od dědy synovce a tomu vděčim za 80% toho co umim a když takhle si s někym tak on tě to doopravdy dokáže naučit stačí se koukat a když nechápeš co dělá se zeptat ;) a potom je dobry jit na stredni obor informacni technologie ;) Citovat
Otázka
vvacek
Potřeboval bych nějak do sebe dostat základy výpočetní techniky (obecně,jak co funguje)
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.