KOSScz Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 zdravim přeinstalovaval jem windows na win7 a zapoměl jsem tam smazat hdd. v pc jsem smazal teda ten windows.old ale pořat mam na disku 285 z 500gb nevyte jak to promazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matyasek Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 reinstalovat a zformatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Samotna instalace windowsu nesmaze harddisk musis na to mit nejakej program,napriklad ja pouziva Acronis True Image Home.Vymaze celej disk a potom jen vlozis dvd s windowsama a instalujes na prazdny HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matyasek Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Při instalaci je tu ale možnost zformátovat HDD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 jj,když si vybiraš,třeba v 7kach,kde si chceš windows uložit,tak tam je něco jako advanced,a naskoči ti poličko format,a při obnoveni ze zalohy nedavat upgrade,ale tu druhou možnost(nevim jak to ted je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Syrusak Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Aj pri win XP je ponuka formatovat HDD bud Rychlo alebo Pomaly len treba ist cez bios! a ako to zmazes? predel disk a nehaj 1 kde je system len o 1gb vecsi ako win druhy disk daj zvysok potom Tento pocitac prave a das Formatovat :) Sluzi nato Partition Magic. ktory samozrejme vie aj formatovat pripadne skus ulity na cistenie disku :) vsetko sa zmaze jedine co Win nezmaze je sam seba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Březen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 a jak mam rozdělit HDD na 2 mám 320gb a chtěl bych udělat 1 aby se tam vešel win a druhe kde budu coat hry videa atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 stahni si nějaky paragon(Placeny) nebo easeus(zdarma),tam jsou rozsáhle možnosti,ale nezapomen nechat PC zapnute,a pokud to je NTB,tak ho dat do elektřiny,ja jsem diky tomu zničil HDD(vybila se mi baterie) PS:za 2 hodiny jsem byl v 25%,tak si připrav hodně času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 skus isť na skrité súbory a najdi zložku v dokumentoch TEMP a tú vymaž :) tam máš všetko čo si kedy sťahoval samozrejme ak si ne nenainštalovanie windows znovu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
zdravim přeinstalovaval jem windows na win7 a zapoměl jsem tam smazat hdd. v pc jsem smazal teda ten windows.old ale pořat mam na disku 285 z 500gb nevyte jak to promazat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.