motik Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Čau mám takový problém z mobileterminal na iPhone 3g 4.2.1 zapnu objeví se klávesnice a rup.. sem na ploše.. je nějaký podobný program? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Čau mám takový problém z mobileterminal na iPhone 3g 4.2.1 zapnu objeví se klávesnice a rup.. sem na ploše.. je nějaký podobný program? spatna verze, stahni jinou, popripade stahni tuhle a pres winscp ji nainstaluj rucne http://rapidshare.com/#!download|470dt|401680368|MobileTerminal-426.deb|148 navod> Tady he nutne mit program WinSCP. ? Otevrete WinSCP a bezte do " root/" a zkopirujte tam soubor "mobileterminal.deb" (Muzete jit kamkoliv,ale kvuli prehlednosti jsem zvolil ROOT) ? Pote otevrete Terminal v WinSCP (CTRL+T) -Zde napiste prikaz "dpkg -i mobileterminal.deb" (dpkg -i afc2add.deb) >ENTER -Respring a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 motik Odesláno Únor 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 díky moc zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 díky moc zkusím zde se dekuje tlacitkem thanks a neni zac:) edit> jinak ses docela odvaznej, do 3g 4.2.1..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 nebo než winscp je taky iFunBox nebo iPhone Browser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 tj,ale oni nemaji mobileterminal,a nepoužívají SSH,ale AFC2ADD,no to je jedno,mě na 4.2.1 jede terminal z repa http://repo.insanelyi.com (jsou tam dva old a new,vyber si ten new) PS:emoss,že se ti chtělo psát návod,návodu jak na instalaci .deb je hodně,a jeden je i na foru,ale ocenuji to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 No tak ja mam v iphonu ifile a pres to zpustim ten debian kterej jsem prekopcil pres ten iphone browser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 nj,ale ten je placeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
motik
Čau mám takový problém z mobileterminal na iPhone 3g 4.2.1 zapnu objeví se klávesnice a rup.. sem na ploše.. je nějaký podobný program?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.