motik Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2011 Čau mám takový problém z mobileterminal na iPhone 3g 4.2.1 zapnu objeví se klávesnice a rup.. sem na ploše.. je nějaký podobný program? Citovat
0 emosss Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2011 Čau mám takový problém z mobileterminal na iPhone 3g 4.2.1 zapnu objeví se klávesnice a rup.. sem na ploše.. je nějaký podobný program? spatna verze, stahni jinou, popripade stahni tuhle a pres winscp ji nainstaluj rucne http://rapidshare.com/#!download|470dt|401680368|MobileTerminal-426.deb|148 navod> Tady he nutne mit program WinSCP. ? Otevrete WinSCP a bezte do " root/" a zkopirujte tam soubor "mobileterminal.deb" (Muzete jit kamkoliv,ale kvuli prehlednosti jsem zvolil ROOT) ? Pote otevrete Terminal v WinSCP (CTRL+T) -Zde napiste prikaz "dpkg -i mobileterminal.deb" (dpkg -i afc2add.deb) >ENTER -Respring a hotovo Citovat
0 emosss Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2011 díky moc zkusím zde se dekuje tlacitkem thanks a neni zac:) edit> jinak ses docela odvaznej, do 3g 4.2.1..... Citovat
0 honzaik Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2011 nebo než winscp je taky iFunBox nebo iPhone Browser Citovat
0 Lentilek2 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2011 tj,ale oni nemaji mobileterminal,a nepoužívají SSH,ale AFC2ADD,no to je jedno,mě na 4.2.1 jede terminal z repa http://repo.insanelyi.com (jsou tam dva old a new,vyber si ten new) PS:emoss,že se ti chtělo psát návod,návodu jak na instalaci .deb je hodně,a jeden je i na foru,ale ocenuji to :D Citovat
0 honzaik Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2011 No tak ja mam v iphonu ifile a pres to zpustim ten debian kterej jsem prekopcil pres ten iphone browser Citovat
Otázka
motik
Čau mám takový problém z mobileterminal na iPhone 3g 4.2.1 zapnu objeví se klávesnice a rup.. sem na ploše.. je nějaký podobný program?
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.