sexybaron Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Rád bych se zeptal jestli je nějaká možnost stáhnout si update do hry Bulletstorm? Když zapnu hru tak mi to píše že je potřeba update ale když ho dám z disku tak se to píše že disk je poškrábaný. Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Zkusil jsi vytáhnout disk a dát ho zpátky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Malo informacii!!! Predpokladam, ze mas kopiu a aj patchnutu na nizsie wave. Spravne? Z patchnutej hry na nizsie wave neupdatnes potrebny dashboard. Ten si musis updatnut z USB - Bulletstorm ma 12611 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mpik Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 mam stejnej problém, zkoušel jsem instalovat ten nový dash i přez usb a furt to stejný napíše to chybu a nějákej Status Code: 3143-3151-0000-0100-D000-0185 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 mam stejnej problém, zkoušel jsem instalovat ten nový dash i přez usb a furt to stejný napíše to chybu a nějákej Status Code: 3143-3151-0000-0100-D000-0185 ktory DB? odkial? aky uz mas v konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mpik Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Hele teď tam mam verzi DB 2.0.12611.0 a ten update přímo z tý hry mi to nevzalo, tak jsem to stáhl normálně z oficiální microsoft stránky (předpokládam, že tam je taky ten nejnovější jako obsahuje ta hra). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Hele teď tam mam verzi DB 2.0.12611.0 a ten update přímo z tý hry mi to nevzalo, tak jsem to stáhl normálně z oficiální microsoft stránky (předpokládam, že tam je taky ten nejnovější jako obsahuje ta hra). Nemůže ti to udělat update ze hry , když máš 12611 a ve hře je také 12611 . Ale na 12611 už ta hra jde spustit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mpik Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 tak proč mi to teda chce updatovat na ten DB kterej už tam mam, a nejde to spustit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Hele teď tam mam verzi DB 2.0.12611.0 a ten update přímo z tý hry mi to nevzalo, tak jsem to stáhl normálně z oficiální microsoft stránky (předpokládam, že tam je taky ten nejnovější jako obsahuje ta hra). Z ktorej stranky? V ofic. je tam uz ten novsi 12625, nie? Ved sa pozri do DB/Setting/System info, ze aky mas DB v konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mpik Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 To jsem se koukal, teď mam DB 2.0.12611.0 a stahoval jsem to z oficiální stránky, nevim jakej tam je, ale každopádně mi nejde nainstalovat ani jeden ani z tý hry ani staženej z oficiální stránky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Camel23 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Mam nový FLASH LT+ 1.1 a hru jsem spustil pouze jednou verze dashboardu 12611 po opětovném spuštění píše že je disk poškozen.... nelze ani instalovat na HDD .... setkal se s timhle uz nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Mam nový FLASH LT+ 1.1 a hru jsem spustil pouze jednou verze dashboardu 12611 po opětovném spuštění píše že je disk poškozen.... nelze ani instalovat na HDD .... setkal se s timhle uz nekdo? Pokud máš vše jak píšeš , tak je to špatným DVD . Na jaké medium vypaluješ ? Zkus to znova vypálit na VERBATIM . Jestli to znova nepůjde , tak máš už špatnou vypalovačku . Jak jsi updatoval DB ? Jestli jsi patchoval hru na nižší wave a updatoval jsi z DVD , tak je update neúplný - musíš updatovat z flešky . A proč to píšeš do dvou topiců - to si myslíš , že když to napíšeš do dvou tak dostaneš rychleji odpověď a nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Camel23 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Nevěděl jsem jestli je to v dobrém topicu takze se omlouvam :) Každopádně je to vypaleno na DVD+DL a je to verbatim a všechno ostatní funguje normalně.... Novy flash jsem poridil vcera prijel domu zapnul bullestorm a v poradku jel pak jsem zksuil fable 3 ale ten bohuzel protoze jsem ho neopatchoval takze to chapu... ale bulletstorm potom najel do stavu play game a dal mne to nepusti :) a dash jsem updatoval z live primo sice nechtene ale nechal jsem to uz dojet... takze myslim ze to dashem nebude a ochrana na Bulletu s AP 2.5 neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Když jsi updatoval DB z live , tak nemůžeš mít 12611 jak píšeš , ale z live se stáhne jedině nejnovější 12625 - bez něj se na live nedostaneš . Vše v xboxu máš v pořádku . Takže jedině jak už jsem ti psal . Zkusit vypálit znova - popřípadě na jiné vypalovačce. Může být , že tvá vypalovačka nevypaluje dobře a budeš si muset pořídit novou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 muzu to spustit s BETA dashbordem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 muzu to spustit s BETA dashbordem? BULLETSTORM vyžaduje DB 12611 , takže na BETA DB ho nespustíš . Když budeš updatovat DB na 12611,tak to spustíš , ale už nespustíš hry s AP25 . Takže pokud chceš aby ti šly všechny hry tak nejlepší řešení je přeflashovat na LT+ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sexybaron
Rád bych se zeptal jestli je nějaká možnost stáhnout si update do hry Bulletstorm? Když zapnu hru tak mi to píše že je potřeba update ale když ho dám z disku tak se to píše že disk je poškrábaný. Dík za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.