Psenda Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Zdravim chci se zeptat na hry s českými titulky nebo dabingem....mohli byste mi říct které to jsou a nebo jestli jde do hry čeština stáhnou což asi nejde....takže otázka zní...kde je mám vzít a které to jsou? Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Do her stáhnout čeština nejde . HRY V CZ : Banjo: Kazooie Nuts and Bolts - české titulky Crackdown 2 - české titulky Crysis 2 - české titulky Damnation - české titulky Dead Space - české titulky Fable 2 - české titulky Fable 3 - české titulky FIFA 09 - český dabing FIFA 10 - český dabing FIFA 11 -český dabing Forza 2 - české titulky Forza 3 - české titulky Gears of War 2 - české titulky Gears of War 3 - (měl by obsahovat české titulky) Halo Wars - české titulky Harry Potter: Ohnivý pohár - český dabing Harry Potter a fénixův řád - český dabing Lips - české titulky Mafia 2 - český dabing Need for Speed: ProStreet - české titulky Need for Speed: SHIFT - české titulky Need For Speed: Undercover - české titulky NHL 09 - český dabing NHL 10 - české titulky NHL 11 - české titulky Project Gotham Racing 4 - české titulky Ratatouille - český dabing Red Faction: Guerrilla - české titulky Saints Row 2 - české titulky Scene It? - české titulky Two worlds 2 UP! Vzhůru do oblak - český dabing Viva pinata - český dabing X-Blades - české titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jahoda Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Ratatouille - český dabing Kde se dá koupit nebo stáhnout? Všude tu hru prodávaj jen s AJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Ratatouille - český dabing Kde se dá koupit nebo stáhnout? Všude tu hru prodávaj jen s AJ. Jediná možnost je stát se VIP členem na http://share-forum.net . Potom můžeš upravené hry do cz stahovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jahoda Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Hry v CZ tam vidim jen 4, nic jineho jsem tam na serveru nenasla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 A jsi snad už VIP členem ? Tak se nediv že jsi našla jen 4 . Neumíš snad číst , když napíšu : " Jediná možnost je stát se VIP členem " ! Potom je teprve najdeš . Je to jen ve VIP sekci . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jahoda Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Hele ty seš nakej furt ostrej, je snad normalni, že než vypláznu peníze za VIP, tak chci vidět nákou nabídku. Ten server neznám, tak to asi nemůžu vědět. Obsah může být kdekoli zobrazený, jen linky skryté pro VIP. Poznámky: Ty neumíš číst atd. si nech vod cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Psenda
Zdravim chci se zeptat na hry s českými titulky nebo dabingem....mohli byste mi říct které to jsou a nebo jestli jde do hry čeština stáhnou což asi nejde....takže otázka zní...kde je mám vzít a které to jsou? Děkuji moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.