Alien611 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Zdravím...mám 6.20,mám tam Iso Loader a když to chci zpustit tak mi to píše:This game cannot be started.The data is corrupted. Co s tím?? díky za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Musíš nahodit Hen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alien611 Odesláno Únor 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Myslíš ten TN-A?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Ted přesně nevim ale myslim že jo prostě to jak se spuští přes ten Patapon nebo jinou hru .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alien611 Odesláno Únor 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Vždycky když to zkouším dělat přes toho Patapona tak se mi Psp vypne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 dej si tn-hen c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Vždycky když to zkouším dělat přes toho Patapona tak se mi Psp vypne :( vsechny HENy jsou davno podepsany, tj. nemusis spoustet nic pres exploit (Patapon, Sukkiri...). z XMB spustis primo HEN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alien611 Odesláno Únor 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Díky moc..už to šlape..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 vsechny HENy jsou davno podepsany, tj. nemusis spoustet nic pres exploit (Patapon, Sukkiri...).z XMB spustis primo HEN. Aha tak to jsem už pozadu :D delší dobu jsem to nesledoval takže sorry :D ale pravdu jsem měl jen jsem to blbě popsal :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Alien611
Zdravím...mám 6.20,mám tam Iso Loader a když to chci zpustit tak mi to píše:This game cannot be started.The data is corrupted. Co s tím?? díky za pomoc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.