Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s cIOS

KillSplit

Otázka

Zdravím potřeboval bych pomoci. Na wiiso jsem si stáhnul dvě hry z řady Singitstar a vždycky když je vypálím na DVD a zkusím spustit ve Wiičku tak se mi objeví tohle . Někde jsem se dočetl že je problém v cIOS. Jenže já vůbec netuším o co jde. Mohl by mi to někdo prosím vysvětlit a případně nějak poradit nebo hodit nějaký odkaz na tutorial jak odstranit tento problém?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Omlouvám se za málo informací. FW mám 4.3. Loader nepoužívám žádný jelikož mám Wii očipované. Zatím se mi povedlo zprovoznit všechny hry kromě těch Singitstar. Když jsem stahoval ty Singitstar tak u toho bylo napsáno že jedou pod CIOS 222. Když provedu Softmod a nainstaluju CIOS 222 bude mi to fungovat? A spustim to i z DVD nebo jenom přes loader z HDD?

Odkaz ke komentáři

• 0

Je otázka, není-li tvoje verze hry určena jenom pro přehrávání přes loader, to se může stát.

Každopádně hackem nic nezkazíš, spíš naopak (pokud hackneš správně ovšem :-)) - potom by ti s velkou pravděpodobností měla ta hra jet i z DVD.

Pokud umíš anglicky, podle mě nejlepší postup bez zbytečných kroků je tady:

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901

Jen si musíš sehnat kopii jedné z tam uvedených her. V rámci instalace cIOSů je cIOS222[38]-v5 přítomen.

Odkaz ke komentáři

• 0

Díky moc za radu. Mám však stále problém :-( Udělal sem zdárně Softmod, ale bohužel když strčim DVD do WIIčka tak mi to stále hází tu černou obrazovku s tim psaním. Tak sem zkusil to DVD zastrčit až po spuštění USB Loaderu GX a to ho to načte. I se normálně spustí ta hra, ale když zapojim mikrofon tak ho to prostě nenajde. Přitom ve We Sing který mi funguje normálně z DVD bez USB loaderu mi to mikrofony najde. Nevíš co s tím?

Odkaz ke komentáři

• 0

ano hra se spouští přes cIOS 222 nastavil sem to tam. Hele ještě sem se tedkon dočetl, že u týhle hry musim mít USB HUBem rozbočenej jenom jeden ten USB Port a do něj pak maj bejt zapojený ty mikrofony a HDD. Myslíš že to může fungovat? Je pravda, že když v jednom tom portu mám flashku a v druhym mikforon tak mi to ten mikrofon ve hře nenajde. Flashku to v USB Loaderu v poho najde. A když ty porty vyměnim, tak mi to flashku v USB Loaderu nenajde. Jo hele a asi nejde nějak udělat aby se dal USB Loader zapnout bez zapojený flashky nebo HDD?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu