Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Domácí kino 2.1

petanek

Otázka

Zdravim,

Pred nedavnem jsem si koupil TV Samsung LE40C550 a k ni bych rad i nejake domaci kino. Nejsem zadny filmovy nadsenec, takze zadne zbytecne drahe nepotrebuji. Bylo by to spis kvuli xbox hram a muzika. Ale moc se v tom nevyznam. Znacku nevim, ale samsung by byl asi nejlepsi, protoze jsem cetl, ze se da ovladat stejnym ovladacem, ktery je na tv.

Nasel jsem asi nejlevnejsi toto:

http://domaci-kina.heureka.cz/samsung-ht-c420/specifikace/

Ale nevim, zdali to pujde propojit. Xbox a TV, aby hrali pres kino? Staci, kdyz bude xbox propojeny s tv hdmi kabelem a nasledovne tv propojena s timto domacim kinem optikou? Pujde potom zvuk pres domaci kino i z xboxu i z tv (programu, napr. prima).

- Muj financni strop je asi 6000Kc, ale cim min, tim lip. Nechci dat za kino 12000Kc, kdyz ho ani poradne nevyuziji.

- Pozaduji pouze 2.1

- Mechaniku, abych prehral CD

Dekuji mnohokrat za pomoc.

-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ked uz zvuk z X360 a pouzit opticky vstup na domacom kine, tak radsej 5.1, nie? A prehravanie DVD filmov takisto - lepsie plnohodnotne priestorove 5.1, ako iba stereo 2.1. Inak ked 5.1, tak radsej z X360 optickym kablom priamo do domaceho kina, ako z TV cez optiku, pretoze z TV nejde plnohodnotne 5.1 (aspon to tak poniektori opisovali). Z TV do dom. kina audio stereo cinchami.

Samsung 5.1 do 5.000Kc s HDMI vystupom - HT-C350, HT-C450 http://www.mall.cz/domaci-kino-dvd-5-1/samsung/

Odkaz ke komentáři

• 0

No, uprimne bych radsi 2.1cky. Mam pro to par duvodu:

- Maly obyvak

- Blbe rozvrzeni mistnosti, gauc a tv nejsou naproti, je to slozity, jinak to nejde:-)

- Nechci mit draty po celem pokoji

Opravdu bych radsi 2.1

Jen nevim, zda staci jen jeden opticky vstup? Jeden pujde z xka a tv staci jen pres ty cinche?

Dekuji za rady.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak me v hlave vrta ta 5.1 sestava. Nejak se mi nechce spat, tak jsem si kreslil:-) Mam zde svuj obyvaci pokoj, je mozne takhle mit rozmistene satelity? Pokud bych si poridil tu 5.1cku? Ja vim, ze to neni idealni, proto jsem chtel i tu 2.1 sestavu. Na druhou stranu nejsem zadny audiofil, abych meril desetiny milimetru, kde presne umistit satelity... Jen chci vedet, pokud by to takhle mohlo byt, a ze to neni uplna hovadina.

Jinak jsem jeste koukal a celkem se mi libi i tohle:

http://www.mall.cz/domaci-kino-bez-dvd/samsung-hw-c560s

:-)) je to sice nadlimit, ale ma dost vstupu, kdyz budu chtit v budoucnu neco propojit. Nevim...

Jinak, zde slibeny obrazek:-)

obyv.png

Bod A - misto, kde nejcasteji hraji xbox, tam si myslim je idealni misto pro vnimani 5.1 zvuku

Bod B - gauc, odkud spise jen sleduji TV.

Diky

Odkaz ke komentáři

• 0

To je klasicky av receiver, kde je tolko vstupov, pricom zapojenie roznych zariadeni nebude nikdy problem. Ale si musis uvedomit, ze AV receiver nema DVD prehravac, ani USB prehravanie.

Co sa tyka rozmiestnenia satelitov, tak si to nakreslil tak ako to ma byt. Co najsirsie, cize do kutov izby, to plati ak sa da aj pre predne stereo. Iba aby tie repraky nemali pred sebou nejaku priamu prekazku.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu