asterix13 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 zdravim chci se zeptat mam ps3 s fw 3.41 a rozhodl jsem se udelat update na 3.55 a potom 3.55 kmeaw ale mam strach ze prijdu o data ulozene na internim hdd a ze mi nepojedou hry co mi ted normalne na JB jedou predem dik :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 pojedou ty kde jsi neupravoval Eboot a jinak nic se nemaze je to jako normalni update (pokud neformatujes hdd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Únor 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 eboot jsem prave upravoval na KZ3 a o tu hru mi nejvic jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 na CFW 3.55 jde KZ3 bez upravy(origo eboot) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Únor 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 nasel jsem si uz upraveny eboot tal to jdu vyzkouset :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
asterix13
zdravim chci se zeptat mam ps3 s fw 3.41 a rozhodl jsem se udelat update na 3.55 a potom 3.55 kmeaw ale mam strach ze prijdu o data ulozene na internim hdd a ze mi nepojedou hry co mi ted normalne na JB jedou predem dik :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.