Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Výpadky obrazu

GhosTypeR

Otázka

Ahoj když hraju hry nebo koukám na film tak mi občas vypadne obraz cca na 3-5 sekund :!: (černá obrazovka) nejdřív jsem si myslel že mi odešel HDMI kabel ...Ale když jsem s ním zkoušel různě hejbat tak jsem přišel na to že to nebude v kabelu ale v HDMI konektoru co je v PS3 . Jelikož ten obraz vypadával jen tehdy když jsem hýbal tim kabalem v konektoru (viklal nahoru a dolu) . Ještě si zkusim půjčit jinej HDMI kabel uvidím co to udělá . :roll: Chci se zeptat jestli se s tím už někdo setkal .?.

Mám ještě rok záruku tak ho dám reklamovat :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mne vypadaval obraz taky a vzdy pri tom televize hlasila: Nepodporovany signal (mam TV Sony). Take jsem zjistil, ze to dela kdyz zacnu hybat HDMI kabelem, ovsem pri beznych vypadcich kabelem nikdo nehybal. Ono to bylo asi tim, ze po case se okoli kabelu ohralo od PS3 a diky tomu doslo k preruseni kontaktu v kabelu, proste drobnemu pohybu. Po vymene kabelu za novy a mensimu ohybu kabelu za PS3 je uz vse OK.

Takze si myslim, ze to mas take kabelem, zvlaste jestli je za PS3 hodne ohnuty.

Odkaz ke komentáři

• 0
tak co vyreseno??? si myslim ze to bude kablem pokud mas origos co dodavalo sony k PS3.....

Cus HDMI neni soucast baleni kdyz si koupis PS3 .... Tak co jak si na tom stou mechanikou .?. Uz jsem nehral dva tydny tak rychle opravuj nebo vyjdu z formy :-) Jinak mam notebook v oprave tak uvidim co s tim vyvede ...

Odkaz ke komentáři

• 0
ja jsem mel treba HDMI v baleni jak jsem ho kupoval a byl to shit dva mesice mi vydrzel a pak odesel uplne tak samo jak tobe........jinac uzme serou stou opravou asi jim tam zitra zavolem :D

Aha tak to mě sony asi okradlo já jsem tam HDMI neměl .!. Tak to je na h***o až to budeš mít tak mi napiš... Docela bych zahrál.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu