leji Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Ahoj Parani, Tak trosku sem tam hraji MOH Heroes...mam splneno 52% Italy,Belgium,Netherlands. Nechce me to pustit ale dal.Je to tim ze nemam splneno na zlate medaile,nebo neudelane modre ukoly v kompasu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 je celkem zbytečny zakládat 2 thready (nevymlouvej se žes to víckrát zmáčkl máš to po 20 minutách) zaleží jestli to máš stáhly stáhly: chybná verze stáhni jinou UMD: je možny že to je poškrábany na medailich nezáleží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leji Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Ahoj,tak to byl opravdu omyl.Nevedel jsem ze to tu mam 2x...jen jsem po pripsani prispevku odesel od PC.Pak se vratil a mel jsem svuj text porad pred sebou.Tak jsem Stiskl odeslat.VAZNE TO NEBYL UMYSL !Moc se omlouvam,skoda ze tu neni tlacitko mazat :-( Jinak diky za radu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xidex Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 stahni jinou verzi ja jsem nebyl moc na medaile a dohral sem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.