Krupy Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 zdravim chtěl bych si flashnout xbox s lite-on mechanikou a nikde sem zatim neasel jak domací převodník vyrobim nejaky technicky nakres seznam věci atd... prosim hodte nejaky odkaz nebo neco takoveho diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peppyczek Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 mimochodem tohle ti nebude fungovat na liteonech 83850 V2 a 93450, jen na prvnich dvou pokud si dobre pamatuju. A az budes ten key cist tak musis dostat mechaniku do vendor modu, bud pres CK3 nebo manualne vypojit a zapojit napajeni mechaniky (spravnym koncem, jinak to spalis) s pootevrenym trayem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fafa999 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Stáhni si Jungle Flasher V0.1.79 http://www.jungleflasher.net/downloads.html Máš v tom návod. Stručně: potřebuješ si vyrobit "POGO MO THOIN". Jsou to jen dva konektory, drát, přepínač a nějaká jehla kterou podržíš na MPX01 na desce uvnitř mechaniky. V původním návodu je ještě kondenzátor ale ten už tam být nemusí. Já jsem si udělal napájecí redukci z PC SATA POWER konektoru (jsou tam všechny napětí co potřebuješ 12V, 5V a 3,3V) a připojil jsem si mechaniku do PC. Pak ještě doporučují mít v počítači řadiš SATA Via6421, ale možná to jde i bez něj. Funguje to. Seriový port už se nepoužívá, je to mnohem jednodušší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Krupy
zdravim chtěl bych si flashnout xbox s lite-on mechanikou a nikde sem zatim neasel jak domací převodník vyrobim nejaky technicky nakres seznam věci atd... prosim hodte nejaky odkaz nebo neco takoveho diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.