Krupy Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2011 zdravim chtěl bych si flashnout xbox s lite-on mechanikou a nikde sem zatim neasel jak domací převodník vyrobim nejaky technicky nakres seznam věci atd... prosim hodte nejaky odkaz nebo neco takoveho diky Citovat
0 peppyczek Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2011 mimochodem tohle ti nebude fungovat na liteonech 83850 V2 a 93450, jen na prvnich dvou pokud si dobre pamatuju. A az budes ten key cist tak musis dostat mechaniku do vendor modu, bud pres CK3 nebo manualne vypojit a zapojit napajeni mechaniky (spravnym koncem, jinak to spalis) s pootevrenym trayem Citovat
0 Fafa999 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2011 Stáhni si Jungle Flasher V0.1.79 http://www.jungleflasher.net/downloads.html Máš v tom návod. Stručně: potřebuješ si vyrobit "POGO MO THOIN". Jsou to jen dva konektory, drát, přepínač a nějaká jehla kterou podržíš na MPX01 na desce uvnitř mechaniky. V původním návodu je ještě kondenzátor ale ten už tam být nemusí. Já jsem si udělal napájecí redukci z PC SATA POWER konektoru (jsou tam všechny napětí co potřebuješ 12V, 5V a 3,3V) a připojil jsem si mechaniku do PC. Pak ještě doporučují mít v počítači řadiš SATA Via6421, ale možná to jde i bez něj. Funguje to. Seriový port už se nepoužívá, je to mnohem jednodušší. Citovat
Otázka
Krupy
zdravim chtěl bych si flashnout xbox s lite-on mechanikou a nikde sem zatim neasel jak domací převodník vyrobim nejaky technicky nakres seznam věci atd... prosim hodte nejaky odkaz nebo neco takoveho diky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.