FandysKade Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Prosím mohl by mi někdo flashnout psp 2004 s fw 6.37 - downgradnout fw pomocí Pandora battery a následně flashnout ? Teplice a okolí, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 to už je tvuj 10. topik na jedno téma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FandysKade Odesláno Únor 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 prosim tě, nevšímej si mě jo, je to moje věc a navíc to, že shánim někoho na flash píšu po 2, protože se mi na ten předchozí nikdo neozval, hleď si svýho ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 super, pak to fórum nemá bejt ******* když tu sou takovýhle *****ové, se nedivim adminum že už na to serou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.