CondexoCZ Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Ahoj lidi mám tu závažný problem a chci ho nějak zpravit.Já mam zakladní disk C kde je Win,program Files,Program data,v D nemam nic mam tam jen 1 hru.C ma kapacitu max 30gb,D má 119gb,C mam jeste volno s 30gb 6,70gb,a v D mam 115 gb volno.Disky nejsou/nebo jsou manualní nevím jistě ,takže nechci už udělat chybu jak předtim nemam CD Win,že kdybych dal Format D disku,smazalo by mi to vše v C aji operační system a to už nechci .Tak jdem k věci budu hrat WoWko,který ma asi 18 gb,v C mam ještě místo 6,50 gb a v D 115gb.Když sem tu hru stahoval tak sem ji dal uložistě D disk.Jak se to stáhlo v C disku sem už nemněl 6,70 gb ale 2,10 gb volneho místa z 30 gb.Jak sem to extrahoval přes RAR,a pak mi vyjelo okno INSTALL v C sem mněl místo 65 mb,s 30 gb.Proto tohle chci vyřešit.Chci si nastavit disk že kdybych instaloval nějakou hru nebo něco šlo by to jen D,žádny soubor do C aby mi to nevzalo místo.Abych tu hru stáhl mněl bych furt stejně 6,70 gb,a vzalo by mi to misto v D s 115 gb.Jak bych to extrahoval a pak by se otevřelo okénko installer,abych mněl furt v C disku volno 6,70 gb a v D by zase ubylo.A abych to v pohodě nainstaloval a aby mi ubylo místo v D a ne C aby ta hra šla jen do D.Nebo tam mam 115 gb volna.Mám WIN 7,a potřebuji pomoct kdo to ví a jak to udělat stači popsat ,nebo kdo by mi to udělal přes teamviever a nikdo by nic nezkazil a nesmazal mi windows.Jak to tak nastavit potřebuji to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 píšeš to strašně komplikovaně,ale z toho co jsem pochopil,máš na C: málo místa,a proto chceš aby se vše instalovalo na D: ?Ono se všechny soubory stahuji a instaluji tam kde je windows,ale vždycky tam je manualni možnost to nastavit na D:třeba ve stahovani někde v nastaveni by měla byt složka stahovani,tak bys tam napsal D:Stažené/Games/ a když instaluješ hru,tak nedavej jednoduchou instalaci,ale vlastni,a cestu taky vyber D:Games/Rockstar/GTA IV/ PS:GTA IV mužeš přejmenovat třeba na Mafia II nebo The sims 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CondexoCZ Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Ok,v D mam složky Hry,Lečívo,Config.Msi.Tak mam udělat v D složku Stažené a do te složky napsat Games?Můj skype je malesto1 přidej si mně,můžem to vyřešit tam,dej mi tky skype nebo ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 hej jo udělej si tam jake složky chceš(třeba stažené a games),a do te stažené budeš stahovat věci ado games budeš instalovat hry,ale musiš si to vše vždy nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CondexoCZ Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Hele jaky máš skype? nebo ICQ dej prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 sorry nemam,ale neni to nic těžkého vždy když něco instaluješ ti to dá na výběr cestu instalace,a vždy dej vlastní instalace(když bude na výběr) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CondexoCZ Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 ale když dam D cestu,a začnu instalovat a doinstaluje se to tak se kuknu mam to v D ale ubralo mi to tak 2 gb v C,a ja chci aby mi to nic nezebralo s C misto jen s D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 tak to nevim,možná registry,přeinstaluj si komplet windows,a nainstaluj ho na D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Bože, od kdy, že je na ZŠ informatika? Máš dva disky, C a D. Na C máš windows a uživatelské soubory, jako plocha a dokumenty. Do dokumentů se většinou taky něco uloží, ale nemělo by to být až tak moc. Při instalaci toho tvého WoWka, dej vlastní instalaci, dej procházet a najdi si disk D. ( http://www.jabber.cz/w/images/2/2c/Psi_0.11_Instalace_04.png ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.