Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Můj Disk D a C

CondexoCZ

Recommended Posts

Ahoj lidi mám tu závažný problem a chci ho nějak zpravit.Já mam zakladní disk C kde je Win,program Files,Program data,v D nemam nic mam tam jen 1 hru.C ma kapacitu max 30gb,D má 119gb,C mam jeste volno s 30gb 6,70gb,a v D mam 115 gb volno.Disky nejsou/nebo jsou manualní nevím jistě ,takže nechci už udělat chybu jak předtim nemam CD Win,že kdybych dal Format D disku,smazalo by mi to vše v C aji operační system a to už nechci .Tak jdem k věci budu hrat WoWko,který ma asi 18 gb,v C mam ještě místo 6,50 gb a v D 115gb.Když sem tu hru stahoval tak sem ji dal uložistě D disk.Jak se to stáhlo v C disku sem už nemněl 6,70 gb ale 2,10 gb volneho místa z 30 gb.Jak sem to extrahoval přes RAR,a pak mi vyjelo okno INSTALL v C sem mněl místo 65 mb,s 30 gb.Proto tohle chci vyřešit.Chci si nastavit disk že kdybych instaloval nějakou hru nebo něco šlo by to jen D,žádny soubor do C aby mi to nevzalo místo.Abych tu hru stáhl mněl bych furt stejně 6,70 gb,a vzalo by mi to misto v D s 115 gb.Jak bych to extrahoval a pak by se otevřelo okénko installer,abych mněl furt v C disku volno 6,70 gb a v D by zase ubylo.A abych to v pohodě nainstaloval a aby mi ubylo místo v D a ne C aby ta hra šla jen do D.Nebo tam mam 115 gb volna.Mám WIN 7,a potřebuji pomoct kdo to ví a jak to udělat stači popsat ,nebo kdo by mi to udělal přes teamviever a nikdo by nic nezkazil a nesmazal mi windows.Jak to tak nastavit potřebuji to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

píšeš to strašně komplikovaně,ale z toho co jsem pochopil,máš na C: málo místa,a proto chceš aby se vše instalovalo na D: ?Ono se všechny soubory stahuji a instaluji tam kde je windows,ale vždycky tam je manualni možnost to nastavit na D:třeba ve stahovani někde v nastaveni by měla byt složka stahovani,tak bys tam napsal D:Stažené/Games/ a když instaluješ hru,tak nedavej jednoduchou instalaci,ale vlastni,a cestu taky vyber D:Games/Rockstar/GTA IV/

PS:GTA IV mužeš přejmenovat třeba na Mafia II nebo The sims 3

Odkaz ke komentáři

Bože, od kdy, že je na ZŠ informatika?

Máš dva disky, C a D.

Na C máš windows a uživatelské soubory, jako plocha a dokumenty.

Do dokumentů se většinou taky něco uloží, ale nemělo by to být až tak moc.

Při instalaci toho tvého WoWka, dej vlastní instalaci, dej procházet a najdi si disk D. ( http://www.jabber.cz/w/images/2/2c/Psi_0.11_Instalace_04.png )

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu