Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problémy s Notebookem a PC

Chico

Otázka

Ahoj mám notebook DV5 dám si motiv Vista ale po restartování PC je tam základní motiv a ne visty.

A druhý probém je s PC byl tu kamarád který vystudoval průmyslovku umí opravit pc atd... počítač běží ale monitor je černý a nic nedělá ale monitorem to není. Vyměnil grafiku, hdd atd.. ale nic nevíte čím to může být (větráky běží, nic nepípá)

A chtěl bych se vás zeptat mám notebook a strašně hučí větráky vysál jsem NB i koupil stlačený zvuk ale nic nepomáhá? Nedají se nějak zmenčit otáčky větráku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Stim 1. ti neporadim ale mam uplne stejny notebook a huci mi to jen kdyz hraju nejakou narocnou hru a to az po chvily... ale tak hrozny to zas neni, stahni si hw monitor a dej sem teploty v klidu a v zatezi :) Jinak ja notebook uplne rozebiral a na to ze je uz 2 roky stary tak tam zadny prach nebyl... docela jsem se divil.

Odkaz ke komentáři

• 0
Stim 1. ti neporadim ale mam uplne stejny notebook a huci mi to jen kdyz hraju nejakou narocnou hru a to az po chvily... ale tak hrozny to zas neni, stahni si hw monitor a dej sem teploty v klidu a v zatezi :) Jinak ja notebook uplne rozebiral a na to ze je uz 2 roky stary tak tam zadny prach nebyl... docela jsem se divil.

Jo mě hučí jak něco i když hraju i když nehraju :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jestli to je normalni sprej se stlacenym vzduchem tak ten pomaha.. mam ho taky doma (jinou znacku) ale pouzivam ho spis na neco jineho nez na notebook :D Ale stejne kdyz uz se ti to takhle hodne prehriva tak bude na chladici spis "koberecek" prachu a to tim ven nedostanes... proste rozebrat zas tak slozite to neni :)

Odkaz ke komentáři

• 0

no pravě mam taky chladici podložku,bez zatěže bere tak 5°C,ale když hraju,tak to ještě zahřeje,protože větraček je v NTB vykonnějši,a nema kam foukat

jinak měl jsem ho rozebrany před tydnem,a prach tam žadny neni(teda už neni),a ten muj NTB je docela těžke rozebrat

mamka ma notebook,tak z o rok starší řady,a byl rozebran tak za 10 minut mnou

acer-aspire-5735z-323g16mn.jpg

a ten muj jsem rozebiral nejměně 2 hodiny,a fakt někdy jsem už nevěděl co dělat,a přemyšlel jsem jestli ho nesložit zpátky,fakt je tam jina konstrukce

acer5542G-lin.jpg

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu