temnota Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Ahoj mám velikou prosbu, po dlouhé době jsem procházel forum nebyl jsem tu jelikož jsem čekal na to až půjde flashnout 5.51. Teď by to jít mělo, ale je tady taková záplava informací že nevím co dělat. Myslíte že by se tu našla dobrá duše a ve zkratce mi napsala jak mám začít s úpravou PSP FW 5.51 abych mohl hrát iso hry atd??Myslím tím co instalovat první atd.. Prosím hlavně nepište že jsem líný to hledat atd...Fakt je toho tady hrozně moc.Děkuji za pochopení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 update 6.20 - TN HEN C 6.20 (mam v podpisu),a nebo update 6.35 a 6.35 PRO-A4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
temnota Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Děkuji, za trpělivost a vstřícnost, nemám tolik času jak bych tomu mohl věnovat :-( zkoušel jsem update z 5.51 v psp a stáhne se mi soubor asi tak 31 MB a pak mi to napíše instalovat, ale není tam napsáno jaká je to verze a já bych nerad updatoval na nějakou špatnou nebo úplně tu nejnovější, takhle jsem to udělal před rokem na 5.51 a čekal jsem skoro celý rok než se to dal udělat přes tento hen. Prosím nevíš jak to updatovat, abych viděl jako verzi mi to tam chce dát??Díky moc (update už jsem našel tady na foru tak ho budu instalovat přes kartu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 V PSP ti to napíše o jakou verzi se jedná, a po spuštění to píše ještě jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.