Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Návod na PSP 5.51

temnota

Recommended Posts

Ahoj mám velikou prosbu, po dlouhé době jsem procházel forum nebyl jsem tu jelikož jsem čekal na to až půjde flashnout 5.51. Teď by to jít mělo, ale je tady taková záplava informací že nevím co dělat. Myslíte že by se tu našla dobrá duše a ve zkratce mi napsala jak mám začít s úpravou PSP FW 5.51 abych mohl hrát iso hry atd??Myslím tím co instalovat první atd..

Prosím hlavně nepište že jsem líný to hledat atd...Fakt je toho tady hrozně moc.Děkuji za pochopení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji, za trpělivost a vstřícnost, nemám tolik času jak bych tomu mohl věnovat :-( zkoušel jsem update z 5.51 v psp a stáhne se mi soubor asi tak 31 MB a pak mi to napíše instalovat, ale není tam napsáno jaká je to verze a já bych nerad updatoval na nějakou špatnou nebo úplně tu nejnovější, takhle jsem to udělal před rokem na 5.51 a čekal jsem skoro celý rok než se to dal udělat přes tento hen. Prosím nevíš jak to updatovat, abych viděl jako verzi mi to tam chce dát??Díky moc (update už jsem našel tady na foru tak ho budu instalovat přes kartu)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu