battman Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Jakou 8gb paměťovou kartu by jste my doporučili na PSP 3004? Na ISO hry ale i filmy. Prosím odkazy na obchody rovnou. Já se v tom moc nevyznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Myslím, že tato je dostatečná: http://memcardz.cz/sandisk_8gb_memory_stick_pro_duo_[sDMSPD-008G-1-88]?ItemIdx=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 tyhle moc dlouho nevydrzej ten kousek jak je ve predu tak se zacne po 3 mesicich rozpadavat lepsi je adapter na microSD a koupit si jeste 16gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Já mám teda 16 GB SanDisk (ta klasická černá) a naprostá spokojenost,ale pro mě je moc malá (mám několik GB filmů a 5x GB Iso + PSX her :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battman Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 to FxR: Kde a zakolik jsi ji kupoval? a nevíš kdy bych ji sehnal do 1 000 kč? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Já na Alze - za 1500 kč,ale dobrý jsou aj GameCard - http://www.game-card.eu/kategorie-1/game-memory-card-16gb 1150 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battman Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 díky za tipy. asi tu gamecard. nebo 8gb z alzy. hodlám si objednat sluchátka a aby to bylo najednou... a 1500 kč za paměťovku nedám protože šetřím na PC. A kupuju jenom podstatný věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 z alzy nedoporučuju,je to tam o něco dražší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battman Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 tak sluchátka koupím v hradci a pamě'tovku z gamecard. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 carl: Co by se na ní mělo rozpadat simtě? Pokuď jí nebudeš 50x denně vytahovat a zastrkávat tak není co by se rozbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 ja ji moc nevytahuju ale stejne je v háji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battman Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 No, tak to by nebylo pro me. Já ji vytahuju dost často. Mám jednu na které mám filmy (přez photofast dvě micro sdhc 4gb+2gb) a pak bych menil za tu druhou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.