Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Killzone 3 a zamrzání

Methodman

Otázka

Ahoj lidi mam problem kterej me fakt stve uz 2 dny si hraju s killzounem 3. A porad mi to nejde.

Mam tento problem:

Kdyz nakopiruju hru na interni disk a potom ho loadnu pres Gaia manager 2.07 a normalne se nacte v XMB dam sputit.....potom nabehne video a vse jak ma byt v menu vyberu campaigne a dam recruit...po tady temto se hned zasekne (blackscreen) :cry: ps3 a jedine co muzu udelat tak jenom restart konzole.

Zkousel jsem toto ........ Spoutet pres Rogero manager 8.1 , Gaia 2.07 i MULTIman 1.16.01 a nic , dal jsem u kazdyho i permission fix taky nic , zkousel jsem kopirovat pres FTP na disk i z externiho disku na interni do ps3 taky nic , mam to rozdeleny (ComgenieAwesomeFilesplitter) ty 4GB soubory taky nic a pak mam v ps3 ty party (nekde jsem cetl ze by si je mela ps3 sloucit sama ale me nic neudela a zkousel jsem to pres ten (ComgenieAwesomeFilesplitter) a i pres multiMAN nakopirovat z externiho HDD a nic. Jediny co jsem nezkousel tak nainstalovat .pkg soubor do ps3 a pak nejak to kombinovat s tema EBOOT a PARAM.SFO toto ale nevim jak se dela. Nepochopil jsem postup.

Jsem bezradny doufam ze nekoho napadne nejakej zpusob jak by mohla hra jet :) a mam CFW kmean 320GB HDD ps3 fat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Takze to bude asi problem me to ps3 neslucuje ty soubory takze mam kazdou hru rozdelenou na party ale ty origo soubory jsem uz smazal jdou zase nejak sloucit kdyz sem je i rozdelil. mam je takto rozdeleny pres comgenie file manager (data_ps3.psarc , data_ps3.psarc.1 , data_ps3.psarc.2) tak vite nekdo jak z toho udelat zase jeden soubor ? diky

Odkaz ke komentáři

• 0
Kdyby jsi nehral na CWF, problem by jsi neměl. Timto akorat dělas na foru bordel. Založil bych pro CWF customery specialni sekci at se to neplete tady.....

radsi si ujasni jak se co pise a nekecej blbosti.....dopre napsal ze to ma na CFW tak jedinej kdo tu dela bordel si ty

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak to napiš do názvu témata. Vedet ze se jedná o CWF ani na to neklikám. Jak říkám zvláštní sekci pro CWF uživatele od te doby co to prolomili je tu na Foru jen bordel a v každém topicu se řeší tato debata.

Je tu hrozněj bordel no,ja už moc ani nekoukák když někdo potřebuje pomoc protože stoho většinou přijde ubrečenej pirát že mu něco nejde,slušný lidi se pak přehlídnou..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu