FxR Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 čus,jsem v kariéře a mám za úkol udělat "STOMP" a "Elite Takedown" a vůbec nevim jak na to a potřebuju poradit. Díky :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 ...........rrrreeeffrreeesssshhhh...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Refresh + jak docílit downloadnutí motokár,okruhů a modu?? + Kdo mi pomůže odměna ve formě 3GB* na CzShare ho nemine! (* 1GB za jednu odpověd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Refresh-_-_-_-_-__-_-______---____----_______________ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 R-e-f-r-e-s-h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 http://www.gamespot.com/psp/driving/modnationracers/show_msgs.php?topic_id=m-1-54858856&pid=988580 Jestli umáš anglicky.. něco tam je.. :D A žádnou odměnu nechi.. ;) Stačí dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Díky! ale chci ti dát těch 3 GB :D,jinak bych vůbec nevěděl co udělat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Ne... já mám dost ;).. A jinak: ani sem to nepročítal.. anglicky neumim.. jen sem do googlu zadal Modnation racers a ty dva levely .. + guide.. a bylo to tam.. Zabralo to 10 sekund.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.