Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

připojení více monitorů do grafické karty

kamikaze.suicide

Otázka

cau..

chtel bych si poridit presne tohle:

-3 monitory spojit v jednu sirokou a hrat na tom treba dead space 2, ktera patri urcite do narocnejsich her co se tyce grafiky..

tak potrebuji poradit jakou grafarnu aby to utahla.. a taky do ktery se da pripojit 3 monitory.

dival jsem se treba na tuhle: http://www.alza.cz/gigabyte-r5876p-2gd-b-eyefinity-d164453.htm#popis co myslite?? utahla by to?? a jde vubec do ni zapojit timto zpusobem ty 3 monitory?

dik za pripadnou pomoc.. :bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj vím ,že to není odpověď ale tohle je pro gammblery ne? :D

http://www.alphacool.cz/produkt/XFX_Radeon_HD_6950_1024_MB_DDR5_Dual_Mini-DisplayPort_-HD-695X-ZNFC-.html

Tato ti to utáhne bez problémů :) stačí hledat na youtube zkouší tam tuto grafiku na 3 monitrory a jde :)

Odkaz ke komentáři

• 0

ted jsem nasel clanek, kde pisou: "Tentokrát už nemám volbu předem jasnou, zatímco nyní jsem při výběru jediné grafické karty pro 3 monitory limitován, NVIDIA GTX 590 bude jako jediná referenční grafika NV, umět ty 3 monitory také. A protože takový Battlefield 3, Crysis 2, Deus Ex, Dirt3 nebo Skyrim v plných detailech a DX11 bude na „Eyefinity“ 5760x1200 pekelně náročný, tak HD 6990 či GTX 590 grafická karta bude vyloženě nutnost." tyto grafarny maji vyjit snad tusim za mesic.. a budou drahy..

-je to preklad takze nic mc.. :D

takze je tu druha moznost spojeni dvou grafaren pres mustek (crossfire). a s tim taky nemam zkusenosti.. :( nevite neco o tom??

Odkaz ke komentáři

• 0
ted jsem nasel clanek, kde pisou: "Tentokrát už nemám volbu předem jasnou, zatímco nyní jsem při výběru jediné grafické karty pro 3 monitory limitován, NVIDIA GTX 590 bude jako jediná referenční grafika NV, umět ty 3 monitory také. A protože takový Battlefield 3, Crysis 2, Deus Ex, Dirt3 nebo Skyrim v plných detailech a DX11 bude na „Eyefinity“ 5760x1200 pekelně náročný, tak HD 6990 či GTX 590 grafická karta bude vyloženě nutnost." tyto grafarny maji vyjit snad tusim za mesic.. a budou drahy..

-je to preklad takze nic mc.. :D

takze je tu druha moznost spojeni dvou grafaren pres mustek (crossfire). a s tim taky nemam zkusenosti.. :( nevite neco o tom??

ASUS ARES HD 5970 4GB --> tato ti utáhne vše :D cena 27 000 :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu