kamikaze.suicide Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 cau.. chtel bych si poridit presne tohle: -3 monitory spojit v jednu sirokou a hrat na tom treba dead space 2, ktera patri urcite do narocnejsich her co se tyce grafiky..tak potrebuji poradit jakou grafarnu aby to utahla.. a taky do ktery se da pripojit 3 monitory. dival jsem se treba na tuhle: http://www.alza.cz/gigabyte-r5876p-2gd-b-eyefinity-d164453.htm#popis co myslite?? utahla by to?? a jde vubec do ni zapojit timto zpusobem ty 3 monitory? dik za pripadnou pomoc.. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chico Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Ahoj vím ,že to není odpověď ale tohle je pro gammblery ne? :D http://www.alphacool.cz/produkt/XFX_Radeon_HD_6950_1024_MB_DDR5_Dual_Mini-DisplayPort_-HD-695X-ZNFC-.html Tato ti to utáhne bez problémů :) stačí hledat na youtube zkouší tam tuto grafiku na 3 monitrory a jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamikaze.suicide Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 ted jsem nasel clanek, kde pisou: "Tentokrát už nemám volbu předem jasnou, zatímco nyní jsem při výběru jediné grafické karty pro 3 monitory limitován, NVIDIA GTX 590 bude jako jediná referenční grafika NV, umět ty 3 monitory také. A protože takový Battlefield 3, Crysis 2, Deus Ex, Dirt3 nebo Skyrim v plných detailech a DX11 bude na „Eyefinity“ 5760x1200 pekelně náročný, tak HD 6990 či GTX 590 grafická karta bude vyloženě nutnost." tyto grafarny maji vyjit snad tusim za mesic.. a budou drahy.. -je to preklad takze nic mc.. :D takze je tu druha moznost spojeni dvou grafaren pres mustek (crossfire). a s tim taky nemam zkusenosti.. :( nevite neco o tom?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chico Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 ted jsem nasel clanek, kde pisou: "Tentokrát už nemám volbu předem jasnou, zatímco nyní jsem při výběru jediné grafické karty pro 3 monitory limitován, NVIDIA GTX 590 bude jako jediná referenční grafika NV, umět ty 3 monitory také. A protože takový Battlefield 3, Crysis 2, Deus Ex, Dirt3 nebo Skyrim v plných detailech a DX11 bude na „Eyefinity“ 5760x1200 pekelně náročný, tak HD 6990 či GTX 590 grafická karta bude vyloženě nutnost." tyto grafarny maji vyjit snad tusim za mesic.. a budou drahy.. -je to preklad takze nic mc.. :D takze je tu druha moznost spojeni dvou grafaren pres mustek (crossfire). a s tim taky nemam zkusenosti.. :( nevite neco o tom?? ASUS ARES HD 5970 4GB --> tato ti utáhne vše :D cena 27 000 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 kamikaze. to máš z ddworldu ? to je homo web :D zaplacenej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamikaze.suicide Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 ASUS ARES HD 5970 4GB --> tato ti utáhne vše :D cena 27 000 :D jn.. ale ja mam jen neco pres 20k na celej pc.. :D kamikaze. to máš z ddworldu ? to je homo web :D zaplacenej :D jo mam.. :D a nezda se mi, ze je tak homo.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 ja som to videl aj u World of Warcraftu, že to frčalo na 3 monitoroch ono napr. na mojej VGA karte mam 3 vstupy DVI,HDMI a klasický niekedy vyskúšam zapojiť 2 monitory a že čo to spravý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Ale dead space nepatri mezi ty narocne hry.Na 3 monitory potrebujes 2 GK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kamikaze.suicide
cau..
chtel bych si poridit presne tohle:
tak potrebuji poradit jakou grafarnu aby to utahla.. a taky do ktery se da pripojit 3 monitory.
dival jsem se treba na tuhle: http://www.alza.cz/gigabyte-r5876p-2gd-b-eyefinity-d164453.htm#popis co myslite?? utahla by to?? a jde vubec do ni zapojit timto zpusobem ty 3 monitory?
dik za pripadnou pomoc.. :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.