amuse Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 čaute,hrál jsem to před měsícem,a dokončil jsem basic tour,pak jsem to na měsíc opustil a teď jsem se k tomu vrátil a zmizel mi progress,vítejte,máte najeto 0km.No fajn :( Tak se ptám,nemáte někdo save se zajetou basic tour,nechce se mi to opakovat,já to chtěl jen ,,otočit,, a vymazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 tady najdes savy do PSP her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keigi Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Nebo na http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/934259.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Září 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 dík,ale všechno 100% to neni moc dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 ta hra ma autosave,spis jestli si to omylem nevymazal z karty sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.