Jedi_James07 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Dneska sme si pořídili druhý ovladač a při spuštění hry Castle crashers sem si musel vytvořit profil. Konzole měla 1x využitý nový měsíční gold účet. Rád bych se zeptal, jestli ten nově vytvořený host účet je gold nebo ne, když např. spustím hru cod5 a vyberu xbox live tak mi to dá nejdřív na výběr současného účtu a nějakého dalšího (možná další host, možná to je např když by přišel kamarád s gold účtem tak že by se přihlásil) ale ten nově vytvořený tam není a pak to samozřejmě napíše že nemám oprávnění jít na xbox live když nemám gold účet. Když pak v Dashboardu dám switch profile tak tam ten nově vytvořený je, ale radši jsem se ještě nepřihlásil na live. Pořád je tam možnost Join Xbox Live a ne Log-in Xbox live. Takže bych se chtěl zeptat, jestli mám dat join xbox live, protože už nyní mi běží 1 měsíční gold účet(2 vytvořený) nebo ne, neplatí to a měsíční gold zatím nefunguje a nebude dokud nedám join xbox live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Měsíční gold zdarma začne platit až po registraci nového účtu na Xbox LIVE, nikoli offline na konzoli. Takže pokud jsem to dobře pochopil, tak Ti ještě neběží a začne se ten měsíc počítat až poté, co dáš Join Xbox LIVE. Vyplývá to i z toho, že stejně tak i ten první profil, který vytváříš při prvním startu konzole, můžeš klidně několik let používat pouze na offline hraní a až, když si ho zaktivuješ i na LIVE, tak teprve získá měsíční gold zdarma ;). Snad jsem Tě správně pochopil a Tvůj problém Ti objasnil :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Přesně jsi to vystihl. A nevíte někdo jak přehodit obrazovky horní->dolní a naopak jinak než předěláním ovladačů? A pak nedá se ten split-screen přepnout z horizontálního na vertikální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Horizontální a vertikální split-screen je, pokud vím, dán předem ve hře. Každá hra to může mít jinak a u některý to jde myslím i přepínat (tuším Split-Second?), ale každopádně je to závislý na každé hře a jejich vývojářích. Co se týče přehození jednotlivých hráčů, tak to je podle mě závislé na pořadí připojených ovladačů, takže první připojený je vždy na prvním místě (nahoře). Popravdě jsem to ale ani nikdy jinak změnit nezkoušel, takže to nevím jistě, ale myslím, že to tak bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molinam Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Čauky, můžete mi někdo poradit? Koupil jsem si 3 měsíční GOLD a po připojení mi LIVE funguje jen na 1 účet. Jak to mám udělat ,aby jsem si mohl zahrát i s kámošem LIVE u mě na konzoli doma.Hrajeme COD. Měsíční GOLD zdarma jsem již použil a to šlo normálně,ted si nevím rady. Konzoli mám chvíli. Díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Čauky,můžete mi někdo poradit? Koupil jsem si 3 měsíční GOLD a po připojení mi LIVE funguje jen na 1 účet. Jak to mám udělat ,aby jsem si mohl zahrát i s kámošem LIVE u mě na konzoli doma.Hrajeme COD. Měsíční GOLD zdarma jsem již použil a to šlo normálně,ted si nevím rady. Konzoli mám chvíli. Díky moc za radu Musí si založit svůj účet a také zaplatit na něm GOLD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.