StonEk Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 mám problémek s iPhonem 2G údajně není blokován, ale když připojím k macbooku v itunes mi to píše že mám špatnou simku a že potřebuju nějakou aktivační, kterou já nemám! dá se to nějak obejít?? třeba přes jailbreak? nebo neco tak? prosím potřebuju si ho zprovoznit, nemám ted zádný jiný mobil! děkuji za jakýkoliv užitečný odkaz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 dej restore na original 3.1.3 FW,a pak udělej JB přes Blackra1n,pak zapni cydiu,a stahni ultrasn0w Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 mám problémek s iPhonem 2G údajně není blokován, ale když připojím k macbooku v itunes mi to píše že mám špatnou simku a že potřebuju nějakou aktivační, kterou já nemám! dá se to nějak obejít?? třeba přes jailbreak? nebo neco tak? prosím potřebuju si ho zprovoznit, nemám ted zádný jiný mobil! děkuji za jakýkoliv užitečný odkaz :-) Udelej JB pres ..RedSnow stahni si 3.1.3 a bootloadery(najdes je urcite na iphone foru)spolu s tim JB...to das a Jailbraiknes to pres ten redsnow(on sam te pak vyzve abys tam hodil bootloadery(jsou 2)a jeste u toho JB zaskrtnes Unlock...a je to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StonEk Odesláno Únor 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 pres redsnow mi to neslo....tak sem zkusil blackra1n ten jede ale pada mi cydia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 pres redsnow mi to neslo....tak sem zkusil blackra1n ten jede ale pada mi cydia jde to...ale pokud mas W7 tak musis redsnow pustit pres kompabilitu W XP Service pack 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.