bcstream Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 uvažuju o koupi,ale nevím za jak dlouho se dá naučit dobře ovládat?hlavně mi jde o střílečky.skušenosti nemám s žádnou konzolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pazdy1468625863 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 tak zvyknes si na to za chvilku, ale jako aby si v tom byl fakt dobry... to nejde jen tak rict hold cviceni dela mistra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 je třeba mít trpělivost ... jako bývalý pc hráč můžu říct že s xkovým ovladačem to jde samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 První tejden sem jen nadával co sem si to koupil za krám vždyť to nejde ovládat ale teď už hraju radši s gamepadem než s myší, až na výjimky typu quake live (quake 3 arena se mi na xku ovládá fakt strašně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tohax Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Pokud tě nějaká hra pořádně pohltí, tak není vůbec problém a po chvíli si ničeho ani nevšimneš.. ;) Já neměl absolutně žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiřulka Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Byla jsem zvykla na ovladace od playstationu a strilecky jsem hrala radsi na pc. Ale gamepad pro xbox museli vymyslet hraci! Skvele padne do ruky a ovlada se kazda hra skvele. Sice mi ze zacatku chvilinku trvalo nez jsem se naucila mirit, ale do toho se dostanes hned.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 já jsem začínalu aut abych si zvyknul jak se vůbec co mačká a pak jsem začal hrát i střílečky a všechno v pohodě ;) ... musíš se jen naučit kde jaké tlačítko na tom ovladačí leží pakuž to není problém :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Zvykneš si hnedka, je to dost pohodlný taky oproti pc gamingu ;) Sám mám xboxový ovladač na PC ikdyž už xbox nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rubosu Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 tky se přidám :D . První hru sem měl CoD Black ops a když sem začal hrát tk sem byl uplně levej v první misi sem měl problémy ale v druhý misi už to šlo samo :) do tehe se lechce dostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 zo zaciatku hraj singleplayer FPS, dostanes sa do toho behom 2 tyzdnov mozno aj skor a o mesiac je z teba pro :-) v online FPS to ma jednu vyhodu - vsetci maju ovladace - mozno na mizive percento podvodnikov co maju tie hnusne polofunkcne adapteri pre mys/klavesnicu najvacsia nevyhoda oproti PC hraniu je vcelku dost pomale otacanie pohladu (oproti rychlemu trhnutiu mysky) a vacsi problem zamierenia (so sniperkou dodnes bojujem a to uz hravam viac ako rok) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jim Beam Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 zo zaciatku hraj singleplayer FPS, dostanes sa do toho behom 2 tyzdnov mozno aj skor a o mesiac je z teba pro :-) v online FPS to ma jednu vyhodu - vsetci maju ovladace - mozno na mizive percento podvodnikov co maju tie hnusne polofunkcne adapteri pre mys/klavesnicunajvacsia nevyhoda oproti PC hraniu je vcelku dost pomale otacanie pohladu (oproti rychlemu trhnutiu mysky) a vacsi problem zamierenia (so sniperkou dodnes bojujem a to uz hravam viac ako rok) souhlasim taky sem se FPS bal ale je to docela v pohode i kdyz porad mam nekdy problemy s mirenim a naopak sniperku ovladam bravurne oproti automatickym zbranim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bcstream
uvažuju o koupi,ale nevím za jak dlouho se dá naučit dobře ovládat?hlavně mi jde o střílečky.skušenosti nemám s žádnou konzolí
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.