Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Instalace her

Otázka

Odesláno

Zdravím mám problém s instalací her na HDD Xboxu mám flash LT+1.1 a vypaluji na Verbatim DVD+r DL rychlostí 2.4x hry jako NFS:HP COD:Black ops NHL11 Red dead redemtion atd. mi jdou v pohodě ale třeba tekken 6 Halo:reach Prototype Medal of honor mi prostě nejdou hry kontroluju v ABGX360 a žádnou chybu nevypisuje a každá z nich se při instalaci sekne mezi 45 až 50 procenty bez instalace hrát jdou ale při instalaci to napíše Can"t read disc nebo něco takovýho s Xkem sem na Live nelezl takže banem to nebude poraďte prosím.bojím se aby neodcházela DVD mechanika nebo tak.

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

mam asi stejny problem jako kolega. tj. po vypaleni mi hra nejde nainstalovat - v pulce se to sekne a hodi to chybovou hlasku "This disc is unreadable. ..."

ale ikdyz hraju tak treba v pulce kampane to vyhodi stejnou hlasku.

fw mechaniky z roku 2006 (LITE-ON SHM-165H6S)

pomuze vypalovani rychlosti 1x? nebo to je hloupost? pokud nepomuze tak asi nova mechanika no.

diky za odpoved.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu