Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Instalace her

Macista

Otázka

Zdravím mám problém s instalací her na HDD Xboxu mám flash LT+1.1 a vypaluji na Verbatim DVD+r DL rychlostí 2.4x hry jako NFS:HP COD:Black ops NHL11 Red dead redemtion atd. mi jdou v pohodě ale třeba tekken 6 Halo:reach Prototype Medal of honor mi prostě nejdou hry kontroluju v ABGX360 a žádnou chybu nevypisuje a každá z nich se při instalaci sekne mezi 45 až 50 procenty bez instalace hrát jdou ale při instalaci to napíše Can"t read disc nebo něco takovýho s Xkem sem na Live nelezl takže banem to nebude poraďte prosím.bojím se aby neodcházela DVD mechanika nebo tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jak jsem se díval , tak nejnovější FW tvé vypalovačky je z r. 2006 , takže to bude asi dost stará ( kolik let má za sebou PC ) ?

Vyzkoušej vypalovat na jiné vypalovačce . Jinak nejlepší jsou značky LG . Podle toho jaké máš zapojení tak doporučuji tyto :

ATA GH22NP20

SATA GH22LS30

Odkaz ke komentáři

• 0

mam asi stejny problem jako kolega. tj. po vypaleni mi hra nejde nainstalovat - v pulce se to sekne a hodi to chybovou hlasku "This disc is unreadable. ..."

ale ikdyz hraju tak treba v pulce kampane to vyhodi stejnou hlasku.

fw mechaniky z roku 2006 (LITE-ON SHM-165H6S)

pomuze vypalovani rychlosti 1x? nebo to je hloupost? pokud nepomuze tak asi nova mechanika no.

diky za odpoved.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu