Blooman Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Doporučte mi nějakou hru... která má Multiplayer a je to Akční Střílečka (Fps,3rd wiew) A taky se vás ptám co je lepší... Bad company 2 ?.. nebo Black Ops? Hádám že Bc2.. ale radši se ptám.. protože bc2 mam a rozhoduju se jestli koupit Black Ops... Thanx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Black ops rychle omrzí dobry je Medal of Honor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 ja mam BC2 takze muzu doporucit... jinak ja bych BO koupil jen kvuly zombikum =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 BF BC 2 mě teda nezaujalo jak singlem tak mulťákem, black ops ušel, ale jak tady psal panther, medal je dobrý, ale nejlepší na mulťák je asi modern warfare 2(alespoň pro mě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 BF BC 2 mě teda nezaujalo jak singlem tak mulťákem, black ops ušel, ale jak tady psal panther, medal je dobrý, ale nejlepší na mulťák je asi modern warfare 2(alespoň pro mě) jo MW2 multak je dobrej... jen je tam moc haxeru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Kzda hra je jina. CoD je strasna "arkadovka" je to rychla freneticka akce, obrovska strilna. Nejlepsi je pro me MW2 na xboxu hackeri nastest nejsou... BBC2 je vice realne, je to narozdil od CoD vice tymove, neni tam takovy duraz na akci, tedy strileni protoze zpravidla nejvic bodu nedostavaji nejvetsi killeri....je tam proste vic moznosti...takze to jak te co bude bavit je ciste vec kusu...pokud te uz ale BBC2 nebavi BO nic nezkazis, singlac je klasicka klisovita filmova akce, multak je vice mene klasicky perkovy CoD plus muzes strilet zombiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 BC2 je fakt super! Hlavne Online,jsou tu české týmy :) mužeš tam jezdit tankami apd. fakt BBC2!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Únor 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Já BBC2 Mam... A docela mě omrzí.. vždy sem ve squadu s někým kdo mě vezme do tanku a odjede semnou za ,,konec,, mapy... nebo někdo kdo neni u ps3... :D Asi BO zkusim.. chci prostě hru s dobrym MP... a Mw2 .. je prej hodně haxeru... a to nechci :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Já BBC2 Mam... A docela mě omrzí.. vždy sem ve squadu s někým kdo mě vezme do tanku a odjede semnou za ,,konec,, mapy... nebo někdo kdo neni u ps3... :DAsi BO zkusim.. chci prostě hru s dobrym MP... a Mw2 .. je prej hodně haxeru... a to nechci :D.. Chces dobry multak? Tak prejdi na xbox a porid si Halo :D Jinak muzes zkusit killzone nebo MoH to je takova dobra kombinaci BBC a MW... Nebo pockat na crysis, beta byla celkem zajimava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Urcite Black Ops...BC2 a MOH me moc nezaujaly...az na MOH ten byl docela dobrej ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Urcite Black Ops...BC2 a MOH me moc nezaujaly...az na MOH ten byl docela dobrej ... :) BC2 a MOH me moc nezaujaly...az na MOH ????? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 To Silver: lol radsi si precti co pises :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 :D sem mimo...néé bylo to mysleno tak ze obe hry me moc nezaujaly ale MOH aspon trochu... a jinak Black Ops ti muzu prodat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 BBC 2 super ale radeji si ted pockej na CRISIS 2 25.3 nebo Battlefield 3 na listopad.BO je casem nuda snad MOH ale radeji bych volil novejsi hru CRISIS 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 ty kraso to sou bludy cod a medal jsou shitky zlate bbc 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xidex Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 BBC 2 je pecka cod se muze zahrabat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 BBC2 jednoznacne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Každá hra má nějaký plus, BC2 je o taktice a je to taková opravdu válka, ovšem Black Ops je taková arkádovka, což neznamená že je špatná, když to hraješ ještě z kámošem je to přímo úžasná hra, ale MW2 je podle mě lepší jak Black Ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olafus Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 To BC2 na mě taky působí jak říkáš, někdy je tým jako koule u nohy. Koukal jsem po hrách na MP na odreagování a Uncharted 2 nebo Resistance 2 vypadali dobře, hráli jste to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Já hrál a taky mám obojí, U2 I R2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.