Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Doporučte + Srovnání B: Bc2 a Cod:Bo2

Blooman

Recommended Posts

Kzda hra je jina. CoD je strasna "arkadovka" je to rychla freneticka akce, obrovska strilna. Nejlepsi je pro me MW2 na xboxu hackeri nastest nejsou... BBC2 je vice realne, je to narozdil od CoD vice tymove, neni tam takovy duraz na akci, tedy strileni protoze zpravidla nejvic bodu nedostavaji nejvetsi killeri....je tam proste vic moznosti...takze to jak te co bude bavit je ciste vec kusu...pokud te uz ale BBC2 nebavi BO nic nezkazis, singlac je klasicka klisovita filmova akce, multak je vice mene klasicky perkovy CoD plus muzes strilet zombiky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já BBC2 Mam... A docela mě omrzí.. vždy sem ve squadu s někým kdo mě vezme do tanku a odjede semnou za ,,konec,, mapy... nebo někdo kdo neni u ps3... :D

Asi BO zkusim.. chci prostě hru s dobrym MP... a Mw2 .. je prej hodně haxeru... a to nechci :D..

Chces dobry multak? Tak prejdi na xbox a porid si Halo :D Jinak muzes zkusit killzone nebo MoH to je takova dobra kombinaci BBC a MW... Nebo pockat na crysis, beta byla celkem zajimava...

Odkaz ke komentáři

Každá hra má nějaký plus, BC2 je o taktice a je to taková opravdu válka, ovšem Black Ops je taková arkádovka, což neznamená že je špatná, když to hraješ ještě z kámošem je to přímo úžasná hra, ale MW2 je podle mě lepší jak Black Ops

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu