azgard Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Hledám někoho ( nejlépe 3 hráče) , kteří chápu smysl Team Challenge a mají headset ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 klidně si mě přidej, bulettstorm zrovna hraju ( gametak) UMBERTO CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elypsa Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Určitě přidej :) elypsacz , totiž ten multiplayer s random lidma je něco hrozného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Klidně se taky přidám, ale hru mám ode dneška, tak se nejdřív potřebuju trochu rozjet a pochopit o co jde :D Gamertag v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.D. Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Jo... mě si taky klidně přidej! Měl bych mít nick v popisu ale kdyžtak napíšu. Jenom nwm na co ten head set. mam ho ale nerad do něj mluvim, spatne mi přijma zvuk ='( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.