Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

domácí kino 5.1 zapojení

CHazy

Otázka

Zdravím! Koupil jsem si domací kino sony 5.1 (10tis) s hdmi... Měl jsem takový problem, že mi při hraní xbox nejel zvuk z toho kina! Po dlouhem koumání jsem to vyřešil tím, že jsem musel zapojit v xboxu scart i hdmi kabel (musel jsem rozebrat plast z koncovky scartu aby mi to vešlo i s hdmi do xka-bal jsem se, že odejde xko s dvojím připojením, ale zvladlo to) měl jsem xko zapojené hdmi do televize a scart do domacího kina... jedině tak mi jede xko zvuk přes kino... ale zase mi nejede zvuk, když sleduju telku, tak musím z xka odpojit scart a připojit ho do telky... Jelikož nejsem moc znalí v tomhle oboru, tak se chci zeptat zda to jde i jiným způsobem zapojit aby jel zvuk při hraní her i z tv bez toho abych musel přepojovat kabely?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

V menu kina myslíš? Tam akorat volím zda chci zvuk mít z přehravače a nebo z tv... když dám tv tak platí to, co jsem už popisoval- zvuk bude tam kde zapojím scart...existuje něco jako rozdvojka scartu? Ještě jsem se na to nedíval, ale mohlo by to existovat...

Odkaz ke komentáři

• 0

To hlavne si tu nenapisal - ake ma to kino vstupy? Aky je to model dom. kina?

Akym kablom si mal skor konzolu prepojenu do domaceho kina ked ti zvuk nesiel?

EDIT: Je potrebne rozlisovat vstupy a vystupy. U teba ako jediny vystup z dom. kina je na TV. Ostatne musis napojit do vstupov toho domaceho kina. Cize z TV a z konzoly - nejake 2 vstupy. A potom sa vybera na dom. kine ten vstup, ktory prave chces pocut. Napis sem model toho domaceho kina, nech si pozriem na nete info o tom vyrobku.

Odkaz ke komentáři

• 0

Vstupy su: DIGITAL IN, a to koaxialny a opticky.

Nepises, ze ake mas TV, ani ci mas "Slimko", ale z konzoly do TV HDMI kablom a este z konzoly optikou do domaceho kina. Ak nemas Slimko, tak si zozen ten audio adapter Microsoft (hore su linky) + opticky kabel - toslink - toslink . Ak mas Slimko, tak ten uz ma priamy opticky vystup, nie je potrebne kupovat ten adapter.

Z domaceho kina do TV tiez HDMI kablom, aby si pozeral aj video signal z neho. Potom si na TV vyberes HDMI1, alebo HDMI2 ak ti to neprehodi automaticky.

Manual: http://pdf.crse.com/manuals/3283040111.pdf

Odkaz ke komentáři

• 0

No telku mam celkem novou sharp full hd 117cm, ale asi chceš vědět typ... Konzoly mám starší arcade-jasper... Takže si asi budu muset koupit ten ''audio adapter Microsoft + opticky kabel - toslink - toslink'' říkáš? Jinak když už jsme u toho, tak nevíš k čemu je dobrý ten calibration mic, co je na straně 26 ? Dodnes ho mám schovaný v krabici nebo nevim k čemu je dobrý?

Odkaz ke komentáři

• 0

na mojom lacnom LCD monitore som mal napr. problem ze stereo vystup bzucal, tak som to obisiel rovnakym sposobom ako spominal na zaciatku (rozlusknutie av kabla spolu s hdmi) .. treba vyskusat, drahsie telky by s tym snad nemali mat problem :-) ked to nepojde, kupit ten hdmi kabel pre xbox s optickym vystupom (nejake lacne maju aj na DealExtreme apod. strankach)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu