krisa Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Prosím nemá tu někdo základni znalosti ohledne pluginu(mluvím o tvorbě popřípadě upravě. Nabízím 10gb na czshare tomu kdo mi pomůže :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 no, musíš si ho naprogramovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Únor 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Ja vím ale jestli na to je neaky program nebo něco nikde sem nenašel návod a v txt když to otevřu tak tam sou všelijaké znaky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Únor 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Protoze potřebuji upravit plugin usb.prx aby mě to přesměrovalo do flash 0 místo ms0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 jakej usb.prx, protože tento název používá aji systém jako ovladač pro ... USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 normál dej v vhs menu flash0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010030004 to je on. Do vsh menu se nedostanu protoze mám brick ale fungují mi všechny pluginy a usb.prx funguje akorát mě pošle na ms0 místo flash 0 kam potřebují abych opravil maličkost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 a do recovery menu se taky nedostaneš? tam se to dá taky nastavit, případně odtud můžeš udělat rovnou reflash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Nejsem zastak zaostalý o psp vím dost ale ne o programování. A jak bych se dostal do recovery menu když jse nedostanu do vsh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Uplně jednoduše, při zapínání drž tlačítko R. Na to že toho víš dost toho teda víš docela málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Tahle maličkost mi ušla dík za radu du to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Miluju tě!!! Opravdu ono to jde a to vše díky tobe pošlu ti ve zprávách dárek. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 No, zase to nepřeháněj... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Nepřeháním :) nebýt tebe tak si musím ještě dva týdny počkat na pandora battery fakt dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.