Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Lagy na internetu od UPC

Arcane

Otázka

Zdravím, před pár dny jsem si pořídil kabelový internet UPC Fiber Power 25 a už s ním mám bohužel problémy. Dochází u mě k několikavteřinovým lagům. Jsem například na ventrilu, hraju online hru a najednou dostanu na 5 vteřin lag ve hře, včetně ventrila. Po lagu se mi vše co kdo řekl znovu přehraje, ale se zpožděním, pak se to vše zas sesynchronizuje. V tu dobu mi i spadne QIP a ihned se připojí. Děje se to na víc noteboocích v domácnosti, které jsou připojeny přes wifi. Hry se tím stávají nehratelné a to je v popisu služby tohoto typu připojení "Vhodné pro online hraní". Co tedy s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

jako jsem s UPC spokojenej, net i kabelovka za 300 měsíčně, ale jako s tim netem nevim no :( no ovladače na wifi mám nejaktuálnější. Aktualizoval jsem to přes windows update. Mám i nejnovější Service Pack 1. Jinak mám W7. Nějaký jiný nápady?

jinak jestli to pomůže tak to mám vedený způsobem, že kabelovka mi vede do modemu, modem mám propojenej do wifi routeru, z něj kabelem do PC a zybtek wifi chytám

jedná se o tento router http://www.canyon-tech.com/products/connectivity/routers/CNP-WF514N3#pr-switcher

drivery na něj tam nikde nejsou, je tam max program nějakej, kterej je nejspíš ten samej i na CD, ale ten nepotřebuju

Odkaz ke komentáři

• 0

Já mám od UPC net od září minulýho roku a no problemo, ale se*e mě že po několika náhodných připojení mi to jen tak hodí chybu "Adaptér Připojení k místní síti nemá platnou konfiguraci protokolu IP" a já furt musim čachrovat (vyndavat/zandavat z noťasu) kabel dokuď se to neopraví a net nenaběhne... Neví někdo jak by se to mohlo "fixnout" aby se to nestávalo?

Odkaz ke komentáři

• 0

nejdřív si zjisti adresu routeru - tracertuj si jakoukoliv stránku (v příkazovym řádku :))

tracert console-forum.net
-> hnedka 1. ip adresa kterou ti to hodí bude tvýho routeru -> tu přepiš normálně jako adresu do prohlížeče...

Teťka už jenom najdeš v routeru něco jako firmware update nebo tak něco (zkus to prohledat), možná že se tam bude dát nastavit i auto update takže bys nic nemusel schánět :)

Odkaz ke komentáři

• 0

UPC má poměrně slušný net, sice se to nedá srovnat s internety s páteří na optice, ale jinak vesměs v pohodě. Možná nemusí být ani problém v routeru, ale přímo u UPC, jelikož se můžeš nacházet na místě se slabým, nebo kolísavým signálem. TV funguje bez problémů? Ale tak i tak, bych to neřešil tady, ale volal přímo na infolinku. Pokud přelouskáš to, že ti řeknou ať restartuješ router a udělají tak z tebe *****a, tak ti možná i poradí, nebo pošlou technika na proměření...

Odkaz ke komentáři

• 0

Nechápu co to má společného s rezervací IP adresy, má to fungovat naprosto bezproblému i na automatice. Jediné co by mohl být problém, kdyby se tam nedopatřením nastavila změna DHCP adress třeba co 5 minut, ale to by byly výpadky přesně v těchto intervalech. Pokud telka funguje, tak normálně zavolej na help linku. Jestli je to routerem můžeš zjistit tak, že spojiš notas kabelem přímo z modemu a jestli všechno pošlape, tak je chyba u tebe, pokud né, tak volej...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu