X-SIDE Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Ahojky , mám menšá problém přeinstaloval jsem netbook samsung n145 plus z win 7 starter na win xp profik a nejde mi nainstalovat grafika ani když stahuju z ofiko stránek intelu i samsungu vůbec nevim co stim :( děkuji za jakékoliv odpovědi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 asi neni tvuj NTB dělanej pro XP,taky jsem zkoušel na svuj nainstalovat i Vistu i XP,ale Wi-Fi nejela,grafika taky blbla,a na Acer.cz píše,že muj podporuje jen 7,takže zpátky na 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 X-SIDE Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Ok díky za odpověď . LOCk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 i když stáhneš přímo tento driver? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 asi neni tvuj NTB dělanej pro XP,taky jsem zkoušel na svuj nainstalovat i Vistu i XP,ale Wi-Fi nejela,grafika taky blbla,a na Acer.cz píše,že muj podporuje jen 7,takže zpátky na 7 Vzdit Visty jsou na nic.7 dmicky se mi zdaji nejlepsi. Jinak u novejsich notebooku uz nejsou drivery na xp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 tak jinak, teď jsem to řešil a na webu Samsungu k danému netbooku není správný ovladač pro grafický adaptér. pomůže až správný driver pro model N150... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
X-SIDE
Ahojky , mám menšá problém přeinstaloval jsem netbook samsung n145 plus z win 7 starter na win xp profik a nejde mi nainstalovat grafika ani když stahuju z ofiko stránek intelu i samsungu vůbec nevim co stim :( děkuji za jakékoliv odpovědi ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.