lokim666 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 zdravim, mam problem rozjet tuhle hru, vse delam tak jako u ostatnich, ale kdyz ji spustim tak mam jen cernou obrazovku, to same mi dela POPTFS, zkousel jsem i fix..., multimana rogera managera, ale ve vsech je pak jen cerna obrazovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 zkus ji dat do slozky "GAMEZ" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lokim666 Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 zkousel jsem to dat tu hru na interni disk do slozky game i do slozky games, pak i na externi disk do slozky gamez,ale bohuzel porad cerna obrazovka. jinak jine hry mam na externim disku ve slozce GAMEZ, spostim je pres rogero managera, pak normalne jako original disk, ktery mam v mechanice a jdou spustit (castlevania, nhl 11, kill zone 3...), ale FEAR 2 a POPTFS mi nejdou nijak spustit, delam to jako ostatni hry, ale porad cerna obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lokim666 Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 tobe ta hra jde normalne spustit?jak ji spostis, jakou verzi hry mas? ja mam BLES0046 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 bohuzel v te dobe nebyl eboot.bin na tuto hru (geohot CFW) tak jsem si neudelal zalohu hry nez jsem ji prodal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lokim666 Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 ja ji stahl z netu a mam cfw knew 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lokim666
zdravim, mam problem rozjet tuhle hru, vse delam tak jako u ostatnich, ale kdyz ji spustim tak mam jen cernou obrazovku, to same mi dela POPTFS, zkousel jsem i fix..., multimana rogera managera, ale ve vsech je pak jen cerna obrazovka...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.