Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSN učty prodám/vyměním

Rowan

Recommended Posts

hodne už je prodáno ale tak neco z toho mála

učet č.1 - 1slot cena 109kč - řeší se

- tomb raider underworld 545kč

učet č.2 - 1slot cena 406kč - řeší se

- Scott Pilgrim + Turtles in Time Reshelled + Voodoo Dice Bundle - 405kč

- Sonic the Hedgehog 4: Episode One - 350kč

- DeathSpank - 350kč

- Worms 2: Armageddon - 405kč

- Deadstorm Pirates - 519kč

učet č.3 - 1slot cena 243kč - řeší se

- Prince of Persia: The Two Thrones - 405kč

- Prince of Persia: Warrior Within - 405kč

- Prince of Persia: The Sands of Time - 405kč

učet č.4 - 1slot cena 70kč - řeší se

- dead nation - 350kč

učet č.5 - 1slot cena 538kč - 4 volné sloty

- Trash Panic - 135kč

- WipEout HD - 370kč

- Brain Challenge + expansion pack - 190kč

- Zuma - 215kč

- Burnout Paradise + paradise party - 625kč

- Flower - 215kč

- Tank Battles - 135kč

- Crash Commando - 215kč

- Battlefield 1943 - 270kč

- Dead Space Ignition - 135kč

- Angry Birds - 75kč

- Cubix - 30kč

- TV Show King - 135kč

+ nejake dlc pro LBP (MGS - 160kč) atd atd

učet č.6 - 1slot cena 54kč

- Shank - 270kč

učet č.7 - 1slot cena 75kč

- Castle Crashers - 375kč

učet č.8 - 1slot cena 60kč

- Monsters (probably) Stole My Prinsess - 30kč

- Pac-Man Championship Edition DX - 270kč

jsem nakloněn raději i výměně :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě bych měl zájem o prince pošli mi PMkou platební info pls ;)

A nakonec i pac mana teda bych rád prosím

- na výmněnu mám Marvel pinball + Worms armageddon 2 / Alien breed 1 + 2/ a chtěl bych kupovat Pixel junk shooter, Linger in shadows tak popripade neco z toho

Odkaz ke komentáři

Nechci byt sprosty,ale co si dovolujes je moc, nabizis neco co neni vubec tvym vlastnictvim a nemas k tomu ani pristup. I kdyz si smazes ze sveho ps3 profil,zadny slot nemuzes nabidnout,protoze udaje k tomu proste nemas a mit nebudes. A jeste na tom chces vydelat, to uz je humus samo o sobe.Je mi z TEBE zle.

Jedna se o tyto hry, email a heslo, mam pouze ja, proto to neni mozne prodat ci sdilet dal.

učet č.1 - 1slot cena 109kč

- tomb raider underworld 545kč

učet č.2 - 1slot cena 406kč

- Scott Pilgrim + Turtles in Time Reshelled + Voodoo Dice Bundle - 405kč

- Sonic the Hedgehog 4: Episode One - 350kč

- DeathSpank - 350kč

- Worms 2: Armageddon - 405kč

- Deadstorm Pirates - 519kč

učet č.3 - 1slot cena 243kč

- Prince of Persia: The Two Thrones - 405kč

- Prince of Persia: Warrior Within - 405kč

- Prince of Persia: The Sands of Time - 405kč

učet č.4 - 1slot cena 70kč

- dead nation - 350kč

Odkaz ke komentáři

tak ted jsem tě nepochopil, nehraji to normalne jsem to od tebe koupil tak proč bych to nemohl nabídnout dál? a jake vydělávání? pokud jsi zmenil hesla tak mi je mužeš dát jelikož jsem ten slot od tebe prostě koupil!! učet deaktivuji, uvolni se slot a ja to posunu zase někomu jinému kdo o to má zájem!! tak mě prosím vysvětli co je na tom nenormálního a divného!!!!

Odkaz ke komentáři

Divne je to,ze se snazis prodat neco,ceho nejsi vlastnikem a tim je pouze majitel toho psn uctu, to je cele. Kazdy clovek co provadi share,ti rekne ze posila kazdemu uzivateli jine heslo,aby se predeslo vykradeni uctu. Az si stahnes svoji hru na svuj vytvoreny ucet a pak si ji deaktivujes,tak si s ni delej co chces,ale nepokouses se to delat s cizim vlastnictvim.

Od jinych vlastniku psn her, od kterych jsem nakoupil,uz nemam taky zpetnou vazbu si hru znova stahnout, koupil jsem,stahnul jsem a kdyz to fungovalo,potvrdil a tim s to konci.

Probud se,tohle neni prodej pouzitych her.

Odkaz ke komentáři

headhot... nwm co resis... on ty sloty koupil... a kdyz ho to prestane bavit tak deaktivuje a posle to dal... nwm co delas... je to jeho vec ;) penize si od nej dostal... takze klid nic neporusuje

ja tady neresim, jen jsem trosku razneji oznamil,ze po nakupu a stahnuti,uz nemel opravneni jakkoliv zasahovat do toho uctu, protoze dalsi clovek cekal na slot a dostal noveho heslo, tim se obchazi velice oblibene vykradani free slotu (protoze zmena hesla nema stahnuti hry na psn,zadny vliv). Proto tedka vi,ze kdybych ho neupozornil,tak by prodal slot,dostal penize,ale pristup na ucet by ten dotycny uz nemel. Jak clovek po uspesnem downloadu nalozi se stahnutou hrou je jeho ryzi problem. Ty kdyz si koupis hru,vyzkousis si ji a funguje je ti a pak si rozslapnes je to taky tvuj problem.

Odkaz ke komentáři

probud se ty, v prvni řadě tedy ty něco porušuješ a v druhe opět ti pišu o hesla jelikož učty jsem daktivoval a hry nefungujou!!!! psal jsem ti sz! nemas zajem to řešit semno ale chceš to takto ok.

zajima me co jsem porusil??? Stahnul sis hru -> ano, fungovala ti -> ano. Co vic bys chtel. Takhle funguje cely share, stahnes, hrajes, nic vic cekat nemuzes. A to,ze si nevedel,ze uz nemas pristup na psn, to snad je normalka, je to tvuj pns ucet, byl ti jen na chvili poskytnut,tak nemuzes ocekavat nekonecny pristup.

btw: jedna se o hry stahnute v minulem roce, kdyby to nekoho zajimalo.

Odkaz ke komentáři

opět a naposledy tě žádám o hesla ke slotum které jsem koupil, nebo mě pošli zbět peníze jelikož hry nemám a učty jsou deaktivované!

BTW: a proc by to mělo někoho zajímat? a co to má s tím co společného?!

no kdyz si deaktivujes ucet,z ktere sis stahnul hru na sve ps3,tak ti samozrejme nebude fungovat, ale to je jen tvoje hloupost.Jinak kdyby mela zmena hesla vliv na hru,tak bys zadnou nemohl hrat uz minuly rok. Ja kdyz si vymazu z ps3 mass effect,samozrejme si ho uz nezahraju, kdo mi znova pristup,jen hlupak.

Odkaz ke komentáři

takže jinak tedy. hru prodam - vyměním - ty mě daš heslo - človek stahne - oznamim ti to - heslo si zmen jak chceš.

poslední možnost jak tento tvuj spor vyřešit....samozdřejmě maš pravdu učet je tvuj.............. ale bez nás 4 by jsi ho neměl, jelikož jsme se mezi sebou domluvili a koupili hru a každému náleží logicky 1/5. je to vše jednoduché a logické.

Takže prosím (pozdě, za to se ti omlouvám) o hesla k těmto ACC poté co se jich zbavím jakýmkoliv zpusobem, ti vše napíši a ty si heslo opět změníš..

Odkaz ke komentáři

headhote ty si sice nemáš povinnost heslo mu heslo dát nebo změnit zpět, účet si založil ty, ale z morálního hlediska bys to udělat měl - každý normální prodejce účtu to tak dělá, včetně mě. Někdo si od tebe koupil jeden z pěti slotů a tak má právo si s ním dělat co chce. Třeba ho deaktivovat a někomu prodat, když už hry dohrál. Já to tak dělám taky a žádný prodejce s tim nikdy neměl problém. Co ti to udělá dát Rowanovi heslo (které můžeš za pár dní zase změnit když budeš chtít)?

Jiná věc by byla, pokud by to byl tvůj vlastní "herní" účet. Ale pokud to byl účet vytvořenej jen za účelem gamesharingu - v čem je problém?

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu