terminos01 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 zdravim mam problem s ps2, jak zapnu ps2 s nějakou hrou (dvd,cd) tak se vubec netoci nevim co to znamena neni něco s motorkem, nebo tak porad te prosim diky :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chico Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Hoď si to do PS2 otázky a odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 trochu s tím bouchni né moc jen tak trochu mě to dělalo párkrát sem stím bouchnul a onoo to naběhlo..:D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nardwik Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Pokud mas ps2 slim zkus otevřít kryt jako kdyz vkladas DVD a podivej se na ten zlaty (oranzovy) siroky tenky kabel s prouzkama co vede od cocky ve cteci mechanice, jestli neni ohnuty, nalomeny nebo tak neco. Jestli jo, je to potreba vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terminos01 Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 hodit dobra varianta :-) dival jsem se na cely ps2 jak sem ho rozebral a nic zavažneho tam nebylo tam nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chico Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 mi ho dej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terminos01 Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 ne žadne take ne fakt opravdu nevite co stim jen to kolečko se netoci jako kdyz tam dam dvd tak vubec nereaguje nevim proc neco je se stalo stim ale nevim co poradite pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 27, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 sou tam dve pojistky na zavirani dvirek tak je zkontroluj , jedna nad tlacitkem power , kdyz to zaviras jde do toho zobacek a druha pod pantem v levem hornim rohu , ale to budes muset rzdelat . Nepouzival si zaslepky nahodou ? Pokud jsou ok , pak muze byt pokazena mechanika a nebo taky neco odeslo na desce , tezko rict . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terminos01 Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 ok tak ja se na to podivam jak si rikal pod power?? dneska jsem to rozebiral, ale nic jsem nenasel tak se skusim podivat jeste jednou a uvidime adiky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 27, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Pod pantem http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScUGabtfFJ1IH4PgXKrwrLCzZCOjMM18NYxKzS_PKWSPbcuoF7EQ nad power : http://www.eeshops.com/images/mod-chip/PS2-Magic-Switch-Pro-V4-for-SCPH-7XXXX-to-9XXXX-2.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terminos01 Odesláno Únor 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 pod pantem kde to presně je ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.