D@w3r Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Unbrick po waninkoko cfw je možný, ale je k němu potřeba infectus chip nevíte o někom kdo je schopný unbricknout konzoli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Já mam doma ten Unbricker,koupil jsem ho za 700kč a ani nevyužil..klidně prodam za 500kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Únor 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 na tohle žádnej unbricker nepomůže musíš mít infectus chip ten napájet na základní desku a nahrát znova nand pamět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 A co vyzkoušet toto : HOW I UNBRICKED MY PS3 needed things are a psp thats modded and a usb stick and a bricked ps3! 1.Download ps3jig for the psp(must be a modded psp) and some files that are used for downgrading lv2_diag.self file1 and lv1_diag.self file 2 and last the ofw3.55 2.turn the power off on your ps3 install ps3jig to psp/game run ps3jig on the psp 3.turn on your power to the ps3 and push the power buton follwed by the eject button your psp will have some stuff on the screen and say usb detached.the ps3 should shut off. 4.then put lv2_diag(file 1)and ofw3.55 on a root of a usb stick 5.put your usb stick in the far right usb slot of ps3 and turn on the ps3.if you have a light on youe usb stick you will see its working!!! when its done your green power light will be flasing again but its not shutting off on its own. hold the power button till the ps3 shuts down! 6.take out your usb stick and copy lv2_diag.self(file 2).turn on your ps3 you should b on the xmb but in factory service mode shut it down again! 7.put usb stick back in the ps3 and turn it on.it will shut off!!! 8.now your out of factory service mode and should use restore mode and reinstall ofw3.55 followed by which ever firmware you choose!! P.S. all files i used to complete this process are here too http://www.megaupload.com/?d=PXKFSZL3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartinS@ Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Taky schánim někoho na unbrick ps3. PSP nemam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 podle všeho to pomocí psp nejde, prostě musí být infectus chip :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Podle toho navodu to vypada jako postup pri downgrade, takze teoreticky by ti stacila deska, kterou pouzivas pri jailbreaku(napr. teensy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 já to zkoušel s teensy a stim to nejde protože nejsou napájený porty, přesto psp by to bylo možná o něčem jinym nevim, ale kupa lidí píše že to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daw11 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 nemusi byt žaden unbricker , ja už unbricknul ps3 pomoci teensy 1.0 byl to waninkoko nebo jak se to pise a vada byla že se jen zapl a hned vypnul nešlo ani recovery menu tušim že to je to co piše Domi_CZ upravi se teensy a na usb disk se nahrajou ty "lv" a mel by nabehnout factory service mod . ale zaleži taky jak a čim si tu ps3 zabil... jo a nejsem si už jisty postupem vim že sem nad tim taky dlouho koumal a že teensy bylo pravdepodobne zapotrebi v pravem portu a tu flešku v levem jestli se pletu tak at me nekdo opravi...jo a pokud nemaš napajene usb porty tak nevim jestli neco pomuže ale mužeš skusit aktivni usb hub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Březen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 jj zabil jsem to když jsem nahrával waninkoko cfw, máš ještě ty "lv" ? jestli jo tak je zkus uploadnout, ale nevěřim tomu že mě to pomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daw11 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 jj zabil jsem to když jsem nahrával waninkoko cfw, máš ještě ty "lv" ? jestli jo tak je zkus uploadnout, ale nevěřim tomu že mě to pomůže... http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=19445&page=3#axzz1H3HjiXG9 tak sem to nasel jel sem podle navodu od "dirtyscout" je to tam popsano přelož si to kdyžtak translatorem.. soubory zde http://www.megaupload.com/?d=PXKFSZL3 ale jeste musis sehnat spravnou napln pro teensy nebo na čem to budeš dělat...pročti si všechny založky te diskuze..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Už jsem to psal http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=19445&page=3#axzz1H3HjiXG9 tak sem to nasel jel sem podle navodu od "dirtyscout" je to tam popsano přelož si to kdyžtak translatorem.. soubory zde http://www.megaupload.com/?d=PXKFSZL3 ale jeste musis sehnat spravnou napln pro teensy nebo na čem to budeš dělat...pročti si všechny založky te diskuze..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
D@w3r
Unbrick po waninkoko cfw je možný, ale je k němu potřeba infectus chip nevíte o někom kdo je schopný unbricknout konzoli ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.