pajasXS Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Zdravím Večer se rád koukám na filmy ale usnu u nich tak bych potřeboval nějakou vychytávku na automatické vypnutí Xboxu. Nevíte o něčem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 jedině automaticke vypnuti tv nebo když usinaš vypni si xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Únor 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 jámám auto vypnutí TV ale tak to mi nevypne xbox... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Vždyť xbox má zabudované aut. vypínání pokud se nepletu ... nastavíte čas, po kterém se při nečinnosti sám vypne a o zbytek se už postará sám. Ale je nutné to vyzkoušet, jestli to po skončení filmu a nic neudělání začne brát jako nečinnost. Ale v každém případě se vypne až po skončení filmu, takže pokud usneš v půlce tak máš "smůlu" a ještě min druhou půlku ti pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Únor 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 to je fajn to sem nevěděl... díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Únor 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 ještě teda bych se mohl zeptat kde nastavím ten interval za jaký se mi Xbox vypne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Se nepleteš ;) za 6 hodin nečinnosti,nebo po skončení stahovaní atd... pajasXS: Žádný interval na 99 % nejde zapnout. Vždyť xbox má zabudované aut. vypínání pokud se nepletu ... nastavíte čas, po kterém se při nečinnosti sám vypne a o zbytek se už postará sám. Ale je nutné to vyzkoušet, jestli to po skončení filmu a nic neudělání začne brát jako nečinnost. Ale v každém případě se vypne až po skončení filmu, takže pokud usneš v půlce tak máš "smůlu" a ještě min druhou půlku ti pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Stačí v My xbox jít do system settings->console settings->startup and shutdown->a pak je tam myslim auto shutdown a možeš dat enable nebo disable, ale je to až po 6 hodinách neaktivity a nejde to změnit jak psal nade mnou zip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 až po 6 hodinách ?! to se mi hodiny na elektriku asi utočej k smrti ! xD PS takhle to už mám nastavené :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burkys Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Jedině koupit něco podobného http://www.profi-elektronika.cz/spinaci-zasuvka-24-hodinova-mechanicka-ip20/id/50-49198/ ale to se ti vyplatí spíše vypínat xbox než usneš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 něco podobnýho mě už napadlo že si to doma postavím ale tak to to radši budu vypínat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phanuel Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 něco podobnýho mě už napadlo že si to doma postavím ale tak to to radši budu vypínat... PajasXS a vidíš, už ti to dali do nového DASHe, ale je to tak nejlepší, co tam udělali 8):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 že se ptám tak stupidně :D kde přesně to je? :D já to tam nemůžu najít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 pokud vim tak v novem dashi by mela byt zabudovana moznost krome 6 hodin, este jednohodinava moznost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Pokud vím, tak v posledním dash kterej já mám je taky jenom 6 hodin edit: Spletl sem se, v posledním dash je opravdu volba After 1 Hour, omluva pro suchac500 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.