ripecek Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 fifa 11- sstáhl sem si fifu 11 a mám nákou hodně špAATNOU grafiku...nevíte co stim ???:))))):psp::psp::psp::psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Mam dotaz - jako na PSP ? Jesi v PC tak si změň rozlišení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Únor 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 V PC a jak si to změnim ve hře to nejde a když najedu na fifa config tak mi to řekne že to nák nejde s WIN32 mám windows 7... 4gb ramka radeon hd 1gb grafárna 4 jádro všechno by mělo fachat v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 a máš 64 nebo 32 bitový vindowsy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.