Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fight Night Champion Bishop vs Froser

becks7234

Recommended Posts

Takže podlouhém hraní.je tady rada.1kolo a 2 kolo.nesmíte dostat rány nebo K.O.nedoporučuju mu dávat žádnou ránu,nebo pokud si věříte,tak hned po krytí,dát levý a pravý hák.pak máte 0/75 znamená že máte nasazed Frostovi rány.doporučuji na sorar.na obličej to moc nepomáhá.pozor u posledních dvou ran se mi Frost nějak nazvedl.a byl jsem diskvalifikovanej.takže jsem šel nato opatrně.a zvládl jsem to po dalším kole.0/8 to se nesmíte nechat odhákovat od Frosta.ale jsou to dvě kola tak opatrně..a pak už můžete jak chcete já jsem ho nechal pořádně utahat.takže výsledek jsem ho porazil...důvod proč jsem to napsal,moc nás neumí anglicky a přinejhorším v mém případě trpělivý.doufám že jsem pomohl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v tom 0/75 nemá cenu dávat na obličej když máš za úkol mlátit ho do břicha

a v tom 0/8 prostě nenechat ho aby te prastil pochopi to kazdej kdo umi neco anglicky kdo ne má google...

další zbytečnej topic...čekáš slávu nebo co...

Odkaz ke komentáři

v tom 0/75 nemá cenu dávat na obličej když máš za úkol mlátit ho do břicha

a v tom 0/8 prostě nenechat ho aby te prastil pochopi to kazdej kdo umi neco anglicky kdo ne má google...

další zbytečnej topic...čekáš slávu nebo co...

Tak kdo neumí anglinu tak proč to sem nenapsat.a mimo to od toho to tu je.no od tebe tu slávu čekám :-))

Odkaz ke komentáři

zdravim. Mohl bymi někdo poradit jak Porazit to ho černeho Zabijaka? Diky je to po 2 zapas v Mexiku a trenigu na pytlu. diky.

jo musíš uhýbat a dávat mu co nejvíc ran.toho černocha totiž nedáš K.O..protože za 1..máš něco z pravou rukou,a za 2 jeto zápas na body.po dalším kole tito stařík spevní.a bude to zase v pohodě

Odkaz ke komentáři

a opravdu to jde vyhrat jo. když ho neknokautuji

Tak znova jsem si přečetl co si napsal.a asi jsem tě blbě pochopil.ten černocha myslíš uplně na začátku a nebo až tě pustěj z vězení?pokud jeto před puštením.tak ho řeš a knokautovat ho můžeš.ale jinak jestli jeto po tom vězení.tak jak jsem tito napsal.no alespon jsem ti kdyžtak napsal do předu at víš co tě čeká

Odkaz ke komentáři

no po vězeni. po 2 zapasech mexiku. toho černocha v těžke vyze mam na mysli.

ok..tak to je ono.máš tam i video a tam to i řiká a je detail natu pravou ruku.tak to udělej jak jsem ti napsal.a dá se vyhrát.jinak až půjdeš do toho posledního z Frostem tak tohle je jdnoduchý proti Frostovy

Odkaz ke komentáři

ok..tak to je ono.máš tam i video a tam to i řiká a je detail natu pravou ruku.tak to udělej jak jsem ti napsal.a dá se vyhrát.jinak až půjdeš do toho posledního z Frostem tak tohle je jdnoduchý proti Frostovy

jinak už jsem u tuho černocha.no K.O mu můžeš dát pokud se tito povede.ale nedávej mu rány pravou rukou.ale levou,já to dělám tak.že mu dám hák z leva a prava.a hned se kryju.a pohybuju se po ringu.a děláš to takhle do posledního kola,nebo až mu dáš K.O.mě seto ted skoro povedlo v 2kole

Odkaz ke komentáři

už jsem ho dal levačkou na Ko. diky, U toho Cupers tam naskakuji nějake hodnoty 0/15 co toje? jak je 15/15 tak jsem porhral nerozumim tomu. A jak se tam oběvi ten text , tak ten tak rychle zmizi že to nestihnu si preložit. Diky

no pokud si vzpomínám.tak máš pravý oko v prd..a nesmíš dostat rány.celou dobu v tomto boxu jde o to aby si nedostal co nejvíc ran,nebo K.O.po třetím K.O je těžký už vyhrát.jinak až budeš bojovat proti Frostovy..tak je všechno na První stránce

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu