milda009 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Dobrý den mam takovy problem mam 1004 s custom firmware když pustim hru tak se mi psp zblazni a porad mi jezdi jako byh drzel sipky Nevím co s tim je poradte mi prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Zkus vycistit joystick nebo na psp.org tam je program na joysticky (upravis citlivost). :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milda0076 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Hele ale problem je ten ze joystick je Ok to sipky blbnou v menu neblbnou a ve hře normalne blbnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Onlouvam byl jsme nepozorny. Zkus to rozebrat a vycistit ty tlacitka. U vsech hrach ti to blbne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milda009 Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 ano u všech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milda009 Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 no ale v menu to normalne fajčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xendry Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 ja sem mnel uplne stejny problem u sveho fatka, ja mnel problem v tom ze to dole bylo povolene, a kontakt Joistyku se zakladovkou byl spatny a proto to blbo,alespon mne, ja sem to pak dole utahnul a slo to vpoho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
milda009
Dobrý den mam takovy problem mam 1004 s custom firmware když pustim hru tak se mi psp zblazni a porad mi jezdi jako byh drzel sipky
Nevím co s tim je poradte mi prosim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.