Assassin Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Zdravím, mám dotaz, jaká je podle Vás nejlepší "hopsačka" ve stylu Ratcheta, LBP na xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Zdravím, mám dotaz, jaká je podle Vás nejlepší "hopsačka" ve stylu Ratcheta, LBP na xbox? To jsou zrovna dve typove jiny hry, jedno je 2D hopsacka druhe 3D hopsacka a rozdil je znatelny....Za 2D urcite Limbo, pokud to berez do hopsacky, ikdyz on takovy Shadow Complex je taky hopsacka :) Ted vypada celkem zajimave de Blob 2.....jinak na xbox toho moc neni, Kameo neni vubec spatne...Ale Ratchet je Ratchet... Jinak takovy ty moltiplatformovy klasiky, Toy Story, Lego serie...nebo Banjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 jj De Blob stojí za to je to fakt luxusní :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Assassin
Zdravím, mám dotaz, jaká je podle Vás nejlepší "hopsačka" ve stylu Ratcheta, LBP na xbox?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.