Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP Go (různé)

Pit-Bull

Recommended Posts

Dnes mi přišlo nové PSP Go a chtěl bych se zeptat jestli mi na to půjdou stáhlé hry (FW: Version 6.30) a prosil bych i ty dva programy (nevím přesně jak se jmenujou ale asi ISO Loader a nějaký Hen) a k tomu linky na ty programy a popřípadě nějak zkráceně vysvětlit co a jak díky...

A jestli má Go AVI formát tak toto video ke stažení bych rád :D (

)

popřípadě dopíšu díky :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele díky ale já nechci nový FW já jen chci ty programy aby mi šli ISO hry...

PS: neexistuje nějaká hra na PSP jako je League of Legends? :D (bossové a malý hajzlíci vs. to samý)?? :D nebo aspoň dobrá strategie či RPGčko?? díky

EDIT: to mám celkem štěstí že mám v PSPčku jen 6.30 ne??

Odkaz ke komentáři

já byl někdy v tvých očích OK?? :D o tom nic nevím jinak teda jen nahodit ten novější FW a nic jinýho tam dávát nemusím a pojede vše? tak díky....

ale na pevno to nedrží - je to na způsob třeba podepsanýho 5.03 GENu = tomudle moc nerozumím :D

Důležité: 1)

http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 - tady píšou že: instalaci lze nyní provést přímo z oficiálního fw. 6.35

- to mám nahrát ješte 6.35 nebo můžu už z 6.30?? to udělat?

2) U tý instalace musím mít aspoň 80% baterie co??

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu