toki100 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 nakonec jsme zakoupil gol učet na 3 měsice už mi skončil free ale prosim vas opišu kod z kuponu a když davam heslo windows live ID sign-in tak mi to pořad nejde prosim pomoc nevim co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Únor 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 ještě mě odkazujou na stranky xbox tam se chci přihlasit davam heslo a pořad piše že chce nake novy učet windows live id to nechapu jako prosim pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Únor 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 že se mam přihlasit pomoci jineho učtu nevim vubec co stim piše mi to tohle a dam vlastni tu samoou a napiše že jsem dal tu stejnou vubec nevim jsem v pasti dělam to poprve samozřejmě a dělal podle navodu ze zadu jen opsal kod a pro dokončeni chtěli heslo davam a nejde mi to Použít novou e-mailovou adresu Windows Live Použít vlastní e-mailovou adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 proč ten kod nenapíšeš přímo v xboxu? Dej prostřední tlačítko pak úplně doleva a tam je někde rendeem code nebo tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Březen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 však to jsem udělal a když ale davam heslo učtu jako jak maš mail normalně tak mi to piše že je špatne heslo to nechapu porstě proč to nejde. Normalně jsem to opisoval v xboxu a nevim proč mi to nejde tak tam byl odkaz na stranky ale když jsem se tamnak přihlasil nevim tak mi to ukazalo že muj učet je jako kdy by vypli porstě a bylo nakonec napsane že oni maji nakou chybu tak budu muset asi počkat než to nějnak zpravi nebo budu muset zavolat jinak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 A když s necháš poslat noví heslo? Po mě snad xbox nikdy heslo nechtěl, možná tak když sem profil zakládal asi před 2 rokama. Prostě dám rendeem code tam to natukám a hotovo žádny heslo nebo login nikam nedávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 nakonec jsme zakoupil gol učet na 3 měsice už mi skončil free ale prosim vas opišu kod z kuponu a když davam heslo windows live ID sign-in tak mi to pořad nejde prosim pomoc nevim co stim a nebo tady http://www.xbox.com/cs-CZ/?lc=1029 i přes tohle to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.