Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

zakoupeni gold problem

toki100

Recommended Posts

že se mam přihlasit pomoci jineho učtu nevim vubec co stim piše mi to tohle a dam vlastni tu samoou a napiše že jsem dal tu stejnou vubec nevim jsem v pasti dělam to poprve samozřejmě a dělal podle navodu ze zadu jen opsal kod a pro dokončeni chtěli heslo davam a nejde mi to

Použít novou e-mailovou adresu Windows Live

Použít vlastní e-mailovou adresu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

však to jsem udělal a když ale davam heslo učtu jako jak maš mail normalně tak mi to piše že je špatne heslo to nechapu porstě proč to nejde. Normalně jsem to opisoval v xboxu a nevim proč mi to nejde tak tam byl odkaz na stranky ale když jsem se tamnak přihlasil nevim tak mi to ukazalo že muj učet je jako kdy by vypli porstě a bylo nakonec napsane že oni maji nakou chybu tak budu muset asi počkat než to nějnak zpravi nebo budu muset zavolat jinak nevim

Odkaz ke komentáři

nakonec jsme zakoupil gol učet na 3 měsice už mi skončil free ale prosim vas opišu kod z kuponu a když davam heslo windows live ID sign-in tak mi to pořad nejde prosim pomoc nevim co stim

a nebo tady http://www.xbox.com/cs-CZ/?lc=1029

i přes tohle to půjde

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu