piggy Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Zdarec lidi, dlouho jsem tu nebyl. Chci si zas koupit PSP, může mi někdo pls poradit. Chtěl bych prostě konzoli(s nabíječkou) s CF firmwarem + 4 GB kartu. Na kolik to tak vyjde? Dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 na FW se vybodni, PSP koupis tak za 5000 cca, kartu za 1600 cca.. ..nejhorsi je, ze PSPcko ted uz asi nekoupis, ceka se na new verzi, ktera zatim neni prolomena.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 tak se podivej do bazaru nekdy to vyjde draz nekdy zase min zalezi podle toho co ten dotycny vsechno prodava ale dobry psp s kartou by si mohl sehnat tak do 5000Kc..ty s tema hrama atd ruzne prislusenstvi 5000-6000Kc je to ruzny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Aha, new verze... Takže se budou dělat hry pro new verzi... Hmm, tak na to asi prdím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 iso hry zustanou i na starou verzi..:D a UMD taky podle me..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Aha, new verze... Takže se budou dělat hry pro new verzi... Hmm, tak na to asi prdím. Zdravim te tu zpatky, PSP jeste mozna sezenes, treba nedavno ho meli v JRC, dost se jich tu prodava na bazaru a je jedno jaky tam bude fw protoze vsechny uz jsou downgradovat pomoci pandory....takze se tu koukni do bazaru nebo kdekoliv jinde. Jinak ted v zari ma vyjit PSP slim na ktere down jeste jen tak nepujde.......takze, co radim je koupit PSP kdekoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 mozna sezenes psp i do 4500 to je podle nabidky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
piggy
Zdarec lidi, dlouho jsem tu nebyl. Chci si zas koupit PSP, může mi někdo pls poradit. Chtěl bych prostě konzoli(s nabíječkou) s CF firmwarem + 4 GB kartu. Na kolik to tak vyjde? Dík moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts