Hojas86 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Beta tester: silen.c.e Pokud neumíte připojit PS3 přes ftp server k pc radši to ani nezkoušejte :D návod jak na FTP s PS3 tu určitě někde na foru je. Návod: Stáhněte a nainstalujte DevBlind Potom stáhněte a naistalujte Package Manager 0.9 – Installer 1.1 Takže v PS3 spusťte aplikaci devblind po spuštění dejte dvakrát ano (yes) a potom kolečko vrátí vás to zpět do XMB. Teď spusťte Package Manager 0.9 – Installer 1.1 držte se podle pokynů na obrazovce třeba já dal L1+čtvereček. Package manager sem měl nainstalován ještě před tím než sem začal dělat češtinu takže je nutnost ho naistalovat zasahuje do rco souborů!. Nyní se připojte do ps3 přes ftp např multiman to umí.... v PC uvidíte navíc složku dev_blind otevřete ji a soubory s češtinou nakopírujte do vsh/resource všechno dejte přepsat. Následně Restartněte PS3. Vjeďte do system settings a system language a zvolte jazyk Svenska xD. HOTOVO Jedná se o první verzi přeloženo cca 29% nezdá se to ps3 má strašně moc textu Tady malá ukázka: Download v1.0: http://www.uloz.to/8351936/ps3-cz-by-hojas86-rar Co se týká Bricku PS3 no stalo se mi to asi 67x a vždy sem to přes recovery opravil takže bych se moc nebál ale vše je na vaše riziko máte svoji hlavu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 uz ji mam udelanou ale nei tak potrebna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Únor 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 tak pokud muzes tak ji nekam upni at to nemusim zbytecne delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Super budu za ní rád :) Jen do toho chlapi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Viper XP: taky bych ji bral, ale spise jen ze zvedavosti. Pripadne pokud to nekam hodis tak i s postupem instalace. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkkratos Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 taky bych za ni byl vdecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xidex Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 taky by se sikla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 je to warez :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Ruším svůj profil tady a doufám, že mi ho smažou brzo, na tohle forum s.ru. Stejně je to tady všechno podplacený. Před nedávnem mi tady sami přepsali moje nějaký příspěvky v sekci playcentrum.cz a ti mi pak ještě spostě vyhrožovali a moderátoři? -ticho po pěšině. Pak mi přišlo, že mají vše zaplacený, ať se do nich nepletu... už to neřešim. Asi se jim snížila tržna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Maikl.kom myslis ze ma nekdo za potrebi ti editovat prispevky? hod sem nejaky dukaz... s timhle forem jsem max spokojen dozvedel jsem se zde zatim vse co jsem potreboval... Rikas, ze je zde vse podplacene... omg a co? Co, nebo kdo je zde podplaceny? Hod sem nejake dukazy nez zacnes hazet spinu na toto forum ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 A jakej chceš asi důkaz? Ten příspěvek kterej jsem napsal já a vedle toho ten příspěvek, na co mi to bylo přepsáno? No, ono to půjde těžko, když mi ten příspěvek nejdřív přepsali a pak rovnou vymazali.Takže když se mi to stalo, tak to někdo asi za potřebí má. A nevim proč bych si to vymýšlet, jsem krapet starší než ty a demencí netrpím. Nebudu to tady rozmazávat, jeslti chceš, napíšu ti kdo konkrétně i to téma a jeslti vám to jde, vyjeď si historii, a uvidíš že jsem tam příspěvek psal a dle IP adresy kdo ho editoval a pak vymazal. Protože mi samo hrozil BAN, radši jsem nijde nic nepsal. Dal bys ruku do ohně za všechny sponzory, membry, moderátory atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 nedal bych za nikoho zde ruku do ohne (nikoho neznam osobne) a prosimte uklidni se nechci se prece s tebou hadat... miluju jak kazdej hned vytahuje vek... je mi 20let a jsem za to rad. Tak se hned necerti ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 fakt malinká ukázka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiok Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 fakt malinká ukázka :DFajne , len tak dalej vyzera to dobre , diky ti...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 fakt malinká ukázka :D chtělo by to místo nastavovaní spíš nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Březen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 je tam nastavení ve videu to jde blbě videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 udela nekdo tutorial ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coobo Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 ja skor cakam na nejaky public link, kde si takto upravene cfw budem moct stiahnut :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Březen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Nebojte bude to i s navodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silen.c.e Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Tutoriál snad nebude třeba. Je to vážně primitivní a bude to ještě primitivnější ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Aktualizace prvního příspěvku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 ahoj prosim tě budeš víc počeštovat? :) nevím zda se to vyplatí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silen.c.e Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Jo, rozhodně se bude překlad dodělávat. Prozatím toho ještě hodně zbývá, ale rozhodně se to dopřeloží ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 super !!! Kdy doděláte zbytek ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 super !!! Kdy doděláte zbytek ??? na tento CFW už vyšla oficiální čeština Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.