!Andrew! Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Mam celkem comp na stredne dobre urovni ale procesor mi to vsechno kazi je to AMD Athlon 64 3200+ (2.1) jednojadro proste na dve veci a chtel bych novy nevite jaky by byl na tuhle desku nejlepsi:A8N-SLI PREMIUM od Asusu predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Zdravim,muzes tam dat nejakou x2 ale ty jsou docela drahe.Doporucuji koupit lepsi zakl. desku se socketem AM2 a vyssi.Potom tam budes moct dat 4 jadrove procesory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 !Andrew! Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 diky moc a jakou desku by si doporucil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 koukni se sem: http://aukro.cz/zakladni-desky-socket-am3-70878 Doporucuji Asus. A taky doporucuji prodejce bigyx,kupoval jsem od nej taky zakl. a vse v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 !Andrew! Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 jo dikec za vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
!Andrew!
Mam celkem comp na stredne dobre urovni ale procesor mi to vsechno kazi je to AMD Athlon 64 3200+ (2.1) jednojadro proste na dve veci a chtel bych novy nevite jaky by byl na tuhle desku nejlepsi:A8N-SLI PREMIUM od Asusu predem diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.