penguin Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Zdravím. Marně řeším problém, proč se mi u nainstalovaných .ipk programů nastaví Parental Control. Momentálně mě to trápí u Gaia Manageru a Multi Manageru. Reinstalace ipk nepomáhá, restrikce v systému jsou všechny OFF. (kód samozřejmě znám, ale nechci ho pořád zadávat) PS3 3.55kmew Gaia 2.07, MultiMan 1.14 Jak sto hoven? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coobo Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 tak toto vytacalo aj mna, nikde som nic k tomu nenasiel, tak som zvolil sedlacku logiku a upravil som si param.sfo cez ps3sfoedit v pc, kde som zmenil level napr. na 1, a potom som to nalial spät do xmb :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penguin Odesláno Březen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Tak jsem to vyřešil. Po celovečerním googlování a nastavavování parental levelu 1-11, mě napadlo vyhodit zatržítko, které je nad volbou parental levelu. Význam textu "Restrict starting a game with no parental control setting" jsem si totiž přeložil přesně opačně - tj. jako vypnutí všech omezení. Po vypnutí toho checkboxu mám konečně krásnou ikonu GaiaMan i MultiMan. (Tak to moje tejrání třeba to někomu pomůže.) P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cratos Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 mne pomohlo len zmenit region ochrany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.