michalbudha Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Cau chci si vytvorit druhy ucet na LIVE a u konce registrace se mi zobrazi nejake parent profile ci co.Nevite jak dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 1, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Melo by to normalne jit , zalozis si v konzoli novy profil (takze tam budes mit 2) a registrujes se klasicky jako u toho prvniho . Pokud chces ucet jine zeme je dulezity zadat spravnou adresu , aby sedel zip code s mestem , statem , atd. Neco si treba vygoogluj . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sibi Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Pokud si zadas u uctu vek mensi nez 18 let, tak to bude chtit nastavit rodicovskej ucet (parent profile), kterej bude nastavovat prava toho novyho uctu. Takze i na help lince Ti doporuci si nastavit vek vetsi nez 18 let. Nejde totiz jenom o ten rodisvskej ucet, ale prej EA nebo nektera jina spolecnost dela do her omezeni, ze pokud menas vek vyssi nez je uvedenej na obalu, tak se Ti hra vubec nepusti. Ikdyz Ti parent profil nastavi ze to muzes poustet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Taky mi to delalo problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 becks7234 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 doporučuju Xbox.com CZ - Xbox.com nastavit to nemusíte jen na xku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michalbudha
Cau chci si vytvorit druhy ucet na LIVE a u konce registrace se mi zobrazi nejake parent profile ci co.Nevite jak dal?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.